Skocz do zawartości

Left 4 Dead

Featured Replies

Opublikowano

Dostalem juz gre z ultimy. Jak sa jacys chetni do gry zapraszam.

GT: KuklesPL

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 12,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaraz lece na chłodną, jak wrócę to Cię dodam i proponuje partyjke wieczorem

Opublikowano

Jak ktoś chce pograć to prosze mnie dodać GT: METZTLII

Opublikowano

również jestem chętny na gre z ziomkami gt MaT xPLx

Opublikowano

Też mam już swój egzemplarz. Wysyłać friend requesty :)

Opublikowano
  • Autor

Szukam chetnych na jutro 3 graczy na przejscie calej kampanii.

Od godzin popoludniowych lub wieczornych np. 18

Jezeli sa chetni PM

Edytowane przez Kukles

Opublikowano

Jakby ktoś chciał przetestować ten sposób (najchetniej na Death Toll) to niech pisze śle invite czy coś tam jeszcze bo mam dzisiaj jeszcze czas pograć.

Opublikowano

Doszła z Ultimy, kurier nareszcie dotarł. Dziś wieczorem pogram na singlu lub w co-opie z żoną - zobaczymy z czym to się je. A później wskakujemy na Live'a.

Opublikowano

Zamówiłem w piątek a dostałem dopiero dzisiaj. Szukam chętnych (póki co normal/hard). Jak pogram więcej to wiadomo ;>

GT: Niras

Opublikowano

Pogra ktoś dzisiaj z amatorami ;]?

Póki co ja i Kukles chętni. Zaczynamy 18:30-19:00 ale jak będą miejsca to też można wbijać

Opublikowano

Wczoraj dostałem grę, więc jestem chętny na online.

GT: jarken PL

Opublikowano

Szykuje ekipę na czwartek 18-19.

Pisać na PW lub live.

Ofc poziom najwyższy.

Opublikowano
Zapraszam do Friend-listy osoby grające grubo po północy. Jak narazie mamy ekipe 5 osób.

dokladnie fajnie by bylo pyknac wieksza ekipa:) z tym ze w godzinach wieczornych poza nami ciezko kogos znalesc (Krolik lupie Lego i niechce sie skusic:P)

Bestia trzymaj dzis miejsce bo bede tez pozno kolo 24 wiec dokonczymy moze juz tego experta i bedzie to z glowy

Opublikowano
dokladnie fajnie by bylo pyknac wieksza ekipa:) z tym ze w godzinach wieczornych poza nami ciezko kogos znalesc (Krolik lupie Lego i niechce sie skusic:P)

Już tłumaczyłem. Jestem chętny, ale wstaję o 6.15 więc później niż 2.15 kłaść się nie mogę. Muszę mieć choć te 4 godziny snu.

W w Lego gram jak padam na ryj ze zmęczenia. Nie muszę być skoncentrowany, pełen luz itd. Chyba, że lubisz Friendly fire...

A teraz najlepsze. Kto się pisze na nocne granie w WIGILIĘ ?

Wieczorem będę sam w chacie, więc nie zamierzam tego czasu marnować hehe

Opublikowano

Jutro mam trochę czasu ( gdzieś do 13) więc kto chętny niech pisze. Plus w piątek już się z kimś ustawiałem na experta więc ktoś może dołączyć.

Warto też zaglądać na live wieczorkami bo wtedy forumową ekipą gramy w versusa.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Pograłem z wami szaleńcy ;) Heh, okazało się że headset mi na początku nie działał, później że jestem zielony w Kontrze i skila to ja jeszcze nie mam - drugi raz grałem w L4D, ale masakra była :P

Opublikowano
A teraz najlepsze. Kto się pisze na nocne granie w WIGILIĘ ?

Wieczorem będę sam w chacie, więc nie zamierzam tego czasu marnować hehe

Dzień jak codzień ;) ... kończy się z padem w łapsku.

Opublikowano

W sumie... papu, prezenty, chwila kręcenia się bez celu i można powrzeszczeć do mikrofonu ;]

jestem za

Opublikowano

jeszcze tylko jutro do pracy i pozniej urlop takze bedzie znowu siedzenie do switu...:) wigilia hmm raczej bedzie rodzinka wiec odpadam ale nie mowie nie;)

Opublikowano

Moja kopia już w drodze także chciałbym się z kimś się ustawić "od deski do deski" na expercie :P Ktoś chętny ? Najlepiej pisać na PM-kę (10cio latki nie mile widziane)

PS. Grę będe mieć sobota lub poniedziałek (w niedziele poczta nie pracuje ofcoz)

Edytowane przez BBGodzilla

Opublikowano

no panowie, dziś wieczorem trzeba coś pocisnąć

Opublikowano

może ma ktoś ochotę na partyjkę po sieci gt: nierealny.