Opublikowano 20 grudnia 200816 l Od dziś przez około 2 tygodnie będe miał net z otwartym natem. Wiem że niektórzy nie mogą sie przez nat później dołączać. Jak ktoś chce pograć to niech mnie na xbl złapie jak będe to założe gre. GT: metztlii
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Wczoraj dostałem swoja kopię Left4Dead i oczywiście piszę się na partyjkę z chętnymi Polakami. Wczoraj grałem z amerykańskimi małolatami(od 22:00 do 5:00 rano - 3 tygodnie growej abstynencji zrobiły swoje) i było świetnie, myślę że z rodakami będzie jeszcze lepiej;) Edytowane 20 grudnia 200816 l przez Ceglash
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Chętni do sprawdzenia tej sztuczki z expertem i pogrania niech piszą. Na live jestem o różnych porach ale mogę się ustawić wieczorem albo z samego rana.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Mam swoja kopie giery takze melduje sie jako chetny do grania (dodawac do friends).
Opublikowano 22 grudnia 200816 l aaaaaaaaaaa mam, mam dozsło przed Wigilią gamertag: Opall Jestem chętny o każdej porze nocy... do gry oczywiście.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Jak w nocy to dobrze , bo z Danielskiim i chłopakami to właśnie nocami tłuczemy. Potrenuj troche Kontre i jazda... Edit: Właśnie chciałem ci wysłać zapro do listy , ale widze że mnie uprzedziłeś. Edytowane 22 grudnia 200816 l przez TheBesTia
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Dziś robię przedwigilijny wieczór z Zombie. Żona wyjeżdza z dzieckim do rodziców a ja zagram chętnie w jakąś kampanię na łatwym albo normalnym, ostatecznie w Kontrę.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Piszę za kumpla, założył tu konto ale wciąż jest validating mimo kliknięcia w link aktywacyjny Cześć, szukam 3 osób do wspólnej gry. Tryb gry : Ekspert Ilość osób : 3 (+1 ja xD) Kampanie : Wszystkie? jak kto woli. Myślę że w poniedziałek gdzieś tak od 12 - 13. Gamertag : rymusia wysyłać inv bo nie mam z kim grać własnie w L4D. ((
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Szukam osób do przejścia kampanii na ekspercie, mogę skołować 1 osobę
Opublikowano 26 grudnia 200816 l To nastawcie się przy dobrych wiatrach na conajmniej 6 godzin grania bez przerwy (jedna kampania ofc) i cóż, powodzenia
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Nie taki ekspert straszny, jak go malują. Po posiedzeniu z grą 2 tygodni, experta, przynajmniej na PC przechodzi sie w znacznie krótszy okres czasu. Myśle, że może kiedyś Valve doda jescze wyższy poziom trudności.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Ktoś chętny na eksperta? teraz? Ukończyliśmy jedną kampanie na ekspercie, 1h33m jak ktoś chętny na inną kampanie to ok. za godzinę gramy
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Gra jest niezła. Jednak nie dla mnie. Nie lubię takich masowych wyżynek, ale fakycznie, jest to dobra gra. Pograłem chwilę z MrSatankiem i Kathleen (pozdrawiam) i fun'u jest sporo.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Lepiej by się grało z headsetem A graliśmy dziś tak lajtowo, bez ciśnienia - cóż, gra jest świetna, ale nie podchodzi każdemu jak widać
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Z pewnością lepiej. Gra jest fajna, ale nie lubię masowych wyżynek zombiee ;D
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Chętny ktoś na wszystkie kampanie na expercie ? Mam już dość 10 latków którzy wychodzą po 10minutach GT - BigBGodzilla
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Od poniedziałku (jak płyta do mnie wróci) wracam do obiegu. Do ukończenia na ekspercie mam 2,3 i 4 kampanię, nie mówiąc o innych acziwach i czystym FUNie ;]
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Jutro robimy nietykalnych bo chcem calaka sryyy dzisiaj Edytowane 3 stycznia 200916 l przez krzychu_419
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Poniedziałek.... czekajcie do poniedziałku Zdążyłem tylko musnąć prawdziwego FUNu kiedy xbox porysował mi płytę ;] Przede mną jeszcze wiele godzin eksterminacji, albo survivalu (bo tak bardziej wygląda gra na ekspercie )
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Pykam w to namietnie z kumplem,ale przydaloby sie kiedys zagrac z jakimis polakami a nie tylko randomy,tak wiec moj GT: Velius PL
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos. Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie.
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos. Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie. Jesteśmy chętni do grania : dartman PL oraz Scorpion Scr PL