Skocz do zawartości

Left 4 Dead

Featured Replies

Opublikowano

Od dziś przez około 2 tygodnie będe miał net z otwartym natem. Wiem że niektórzy nie mogą sie przez nat później dołączać. Jak ktoś chce pograć to niech mnie na xbl złapie jak będe to założe gre. GT: metztlii

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 12,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj dostałem swoja kopię Left4Dead i oczywiście piszę się na partyjkę z chętnymi Polakami. Wczoraj grałem z amerykańskimi małolatami(od 22:00 do 5:00 rano - 3 tygodnie growej abstynencji zrobiły swoje) i było świetnie, myślę że z rodakami będzie jeszcze lepiej;)

Edytowane przez Ceglash

Opublikowano

Chętni do sprawdzenia tej sztuczki z expertem i pogrania niech piszą. Na live jestem o różnych porach ale mogę się ustawić wieczorem albo z samego rana.

Opublikowano

aaaaaaaaaaa mam, mam :) dozsło przed Wigilią :D

gamertag: Opall

Jestem chętny o każdej porze nocy... do gry oczywiście.

Opublikowano

Jak w nocy to dobrze , bo z Danielskiim i chłopakami to właśnie nocami tłuczemy.

Potrenuj troche Kontre i jazda...

Edit: Właśnie chciałem ci wysłać zapro do listy , ale widze że mnie uprzedziłeś.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Dziś robię przedwigilijny wieczór z Zombie. Żona wyjeżdza z dzieckim do rodziców a ja zagram chętnie w jakąś kampanię na łatwym albo normalnym, ostatecznie w Kontrę. :)

Opublikowano

Piszę za kumpla, założył tu konto ale wciąż jest validating mimo kliknięcia w link aktywacyjny :P

Cześć, szukam 3 osób do wspólnej gry.

Tryb gry : Ekspert

Ilość osób : 3 (+1 ja xD)

Kampanie : Wszystkie? jak kto woli.

Myślę że w poniedziałek gdzieś tak od 12 - 13.

Gamertag : rymusia wysyłać inv bo nie mam z kim grać własnie w L4D. :(((

Opublikowano

Szukam osób do przejścia kampanii na ekspercie, mogę skołować 1 osobę ;)

Opublikowano

Nie taki ekspert straszny, jak go malują. Po posiedzeniu z grą 2 tygodni, experta, przynajmniej na PC przechodzi sie w znacznie krótszy okres czasu. Myśle, że może kiedyś Valve doda jescze wyższy poziom trudności. :P

Opublikowano

Ktoś chętny na eksperta? teraz?

Ukończyliśmy jedną kampanie na ekspercie, 1h33m

jak ktoś chętny na inną kampanie to ok. za godzinę gramy

Opublikowano

Gra jest niezła. Jednak nie dla mnie. Nie lubię takich masowych wyżynek, ale fakycznie, jest to dobra gra. Pograłem chwilę z MrSatankiem i Kathleen (pozdrawiam) i fun'u jest sporo.

Opublikowano

Lepiej by się grało z headsetem :) A graliśmy dziś tak lajtowo, bez ciśnienia - cóż, gra jest świetna, ale nie podchodzi każdemu jak widać :)

Opublikowano

Jak ktoś chcę zrobić teraz 'nic specjalnego' to niech pisze.

Opublikowano

Chętny ktoś na wszystkie kampanie na expercie ? Mam już dość 10 latków którzy wychodzą po 10minutach :/

GT - BigBGodzilla

Opublikowano

Od poniedziałku (jak płyta do mnie wróci) wracam do obiegu.

Do ukończenia na ekspercie mam 2,3 i 4 kampanię, nie mówiąc o innych acziwach i czystym FUNie ;]

Opublikowano

Jutro robimy nietykalnych bo chcem calaka :P

sryyy dzisiaj :D

Edytowane przez krzychu_419

Opublikowano

Poniedziałek.... czekajcie do poniedziałku :D

Zdążyłem tylko musnąć prawdziwego FUNu kiedy xbox porysował mi płytę ;]

Przede mną jeszcze wiele godzin eksterminacji, albo survivalu (bo tak bardziej wygląda gra na ekspercie :D)

Opublikowano

Pykam w to namietnie z kumplem,ale przydaloby sie kiedys zagrac z jakimis polakami a nie tylko randomy,tak wiec moj GT: Velius PL

Opublikowano

Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos.

Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie.

Opublikowano
Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos.

Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie.

Jesteśmy chętni do grania : dartman PL oraz Scorpion Scr PL