metztli88 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2008 Od dziś przez około 2 tygodnie będe miał net z otwartym natem. Wiem że niektórzy nie mogą sie przez nat później dołączać. Jak ktoś chce pograć to niech mnie na xbl złapie jak będe to założe gre. GT: metztlii Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 20 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) Wczoraj dostałem swoja kopię Left4Dead i oczywiście piszę się na partyjkę z chętnymi Polakami. Wczoraj grałem z amerykańskimi małolatami(od 22:00 do 5:00 rano - 3 tygodnie growej abstynencji zrobiły swoje) i było świetnie, myślę że z rodakami będzie jeszcze lepiej;) Edytowane 20 grudnia 2008 przez Ceglash Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 20 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2008 Chętni do sprawdzenia tej sztuczki z expertem i pogrania niech piszą. Na live jestem o różnych porach ale mogę się ustawić wieczorem albo z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 21 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2008 Mam swoja kopie giery takze melduje sie jako chetny do grania (dodawac do friends). Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2008 aaaaaaaaaaa mam, mam dozsło przed Wigilią gamertag: Opall Jestem chętny o każdej porze nocy... do gry oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Jak w nocy to dobrze , bo z Danielskiim i chłopakami to właśnie nocami tłuczemy. Potrenuj troche Kontre i jazda... Edit: Właśnie chciałem ci wysłać zapro do listy , ale widze że mnie uprzedziłeś. Edytowane 22 grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2008 Dziś robię przedwigilijny wieczór z Zombie. Żona wyjeżdza z dzieckim do rodziców a ja zagram chętnie w jakąś kampanię na łatwym albo normalnym, ostatecznie w Kontrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 23 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2008 Piszę za kumpla, założył tu konto ale wciąż jest validating mimo kliknięcia w link aktywacyjny Cześć, szukam 3 osób do wspólnej gry. Tryb gry : Ekspert Ilość osób : 3 (+1 ja xD) Kampanie : Wszystkie? jak kto woli. Myślę że w poniedziałek gdzieś tak od 12 - 13. Gamertag : rymusia wysyłać inv bo nie mam z kim grać własnie w L4D. (( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 25 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2008 Szukam osób do przejścia kampanii na ekspercie, mogę skołować 1 osobę Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 chętny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 Zapodajcie datę kiedy możecie grać i jedziemy na expercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 To nastawcie się przy dobrych wiatrach na conajmniej 6 godzin grania bez przerwy (jedna kampania ofc) i cóż, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 Nie taki ekspert straszny, jak go malują. Po posiedzeniu z grą 2 tygodni, experta, przynajmniej na PC przechodzi sie w znacznie krótszy okres czasu. Myśle, że może kiedyś Valve doda jescze wyższy poziom trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 26 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2008 Ktoś chętny na eksperta? teraz? Ukończyliśmy jedną kampanie na ekspercie, 1h33m jak ktoś chętny na inną kampanie to ok. za godzinę gramy Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Gra jest niezła. Jednak nie dla mnie. Nie lubię takich masowych wyżynek, ale fakycznie, jest to dobra gra. Pograłem chwilę z MrSatankiem i Kathleen (pozdrawiam) i fun'u jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Lepiej by się grało z headsetem A graliśmy dziś tak lajtowo, bez ciśnienia - cóż, gra jest świetna, ale nie podchodzi każdemu jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2008 Z pewnością lepiej. Gra jest fajna, ale nie lubię masowych wyżynek zombiee ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 29 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2008 Jak ktoś chcę zrobić teraz 'nic specjalnego' to niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 30 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2008 Chętny ktoś na wszystkie kampanie na expercie ? Mam już dość 10 latków którzy wychodzą po 10minutach GT - BigBGodzilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2009 Od poniedziałku (jak płyta do mnie wróci) wracam do obiegu. Do ukończenia na ekspercie mam 2,3 i 4 kampanię, nie mówiąc o innych acziwach i czystym FUNie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 3 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) Jutro robimy nietykalnych bo chcem calaka sryyy dzisiaj Edytowane 3 stycznia 2009 przez krzychu_419 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2009 Poniedziałek.... czekajcie do poniedziałku Zdążyłem tylko musnąć prawdziwego FUNu kiedy xbox porysował mi płytę ;] Przede mną jeszcze wiele godzin eksterminacji, albo survivalu (bo tak bardziej wygląda gra na ekspercie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2009 Pykam w to namietnie z kumplem,ale przydaloby sie kiedys zagrac z jakimis polakami a nie tylko randomy,tak wiec moj GT: Velius PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos. Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dartman 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam juz sporo osob we friendlist ktore "niby" graja w L4D a final jest taki ze co sie zaloguje z kumplem to musimy grac z amerykanami ktorzy nie kwapia sie do wspolpracy,przez co gra zamienia sie w duzy chaos. Gdzie sa Ci wszyscy ludzie co sie tak zagrywaja?Jak macie miejsce na liscie to prosilbym o invite,bo chce wkoncu pograc normalnie. Jesteśmy chętni do grania : dartman PL oraz Scorpion Scr PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi