Posted December 22, 200816 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=158 Brąz: Easy Walk Complete game at Normal difficulty Everyday business Complete game at Hard difficulty Oops, are you OK? Kill your first monster Annoying fly Kill a monster in the air using blades Take that! Execute your first combo Being good is easy Complete game with a âgoodâ ending at Normal difficulty Finish him Defeat The Dark One at The Dark Temple Dark side Execute Dark form for the first time Light side Execute Light form for the first time Let's go shopping Use every item at least once Nice silver thingie Collect 3 silver artifact parts Nice gold thingie Collect 3 gold artifact parts Nice ruby thingie Collect 3 ruby artifact parts Shooting master Get maximum Shooting upgrade level Melee master Get maximum Melee upgrade level Airstrike master Get maximum Airstrike upgrade level Unbelievable metabolism Upgrade health regeneration level to maximum I'm so special Learn all Special Form upgrades Monster hunter Kill 100 monsters Monster killer Kill 1000 monsters Soul collector Collect 5 000 souls Great soul collector Collect 50 000 souls Srebro: Tough fight Complete game at Pro difficulty Can't touch me Complete level without losing your health Magic woman Complete level using only magic Good girl Complete game with a âgoodâ ending at Hard difficulty Servant of the Dark Learn all Dark spells Light adept Learn all Light spells Counter impossible Get IMPOSSIBLE hit counter Lock and load Learn all shooting improvements Master of all skills Get maximum Shooting, Melee and Airstrike upgrade level Famous monster eliminator Kill 10 000 monsters Epic soul collector Collect 5 000 000 souls Złoto: It's hard to be a good girl Complete game with a âgoodâ ending at Pro difficulty Can you EVER touch me? Complete 6 levels without losing your health Flawless victory Win a boss fight without losing your health The best soul collector Collect 50 000 000 souls Platyna: Platinum Awarded for successfully collecting all trophies from X-Blades Edited February 10, 200916 yr by Kyo
December 22, 200816 yr nom, fajne szkoda, że marzec 09, resident evil wtedy wychodzi.....czy ci devsi i publisi nie wiedzą kiedy wydawać? x blades nie jest killerem, wiec RE5 nawet jak bedzie do bani to i tak potencjalny kupiec blade'a wyda kasę najpierw na residenta.... Ja pewnie się skuszę ;p żadko można pół nagą panią z anime polatać i pozabijać potworki :o
December 24, 200816 yr Lubie jrpgi i nie krzywie sie na widok designu potworkow czy bohaterow, ale bohaterka X-Blades to dla mnie jeden wielki LOL .Przykladowe haselko, ktorym moze rzucac: "W podkolanowkach i ze stringami na du..., pupie ukarze cie w imieniu ksiezyca?" Jak ktos chce za wszelka cene zdobyc kolejne "Puchary" pewnie i tak po ten tytul siegnie. Czy "Britney" sie przyjmie? Nie mam zielonego pojecia.
February 6, 200916 yr jutro premiera w US, poki co chyba nic nie wiadomo o europie... latwy komplecik. Lykam z miejsca przed premiera KZ2... potem moze nie byc czasu na boostowanie
February 7, 200916 yr Na pc juz jest....gra bardzo slaba, wielka szkoda...btw Zeratul nie badz dziwca z platynami xD
February 9, 200916 yr omg po zjechaniu 4 gamestopow w zadnym tej gry nie znalazlem. Jedynie w jednym mieli wersje na 360... platyna powinna byc za samo zdobycie gry
February 9, 200916 yr nie, jeszcze jej nie ma... W srode kupie france. Lepiej zeby miala latwe trophies ebay rocks... wyrwalem nowke za $50... czyli zaoszczedzilem $15. Edited February 10, 200916 yr by Old_Kyo
February 17, 200916 yr PORADNIK http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=202 PORADNIK NA BOSSÓW http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=203 Edited February 17, 200916 yr by Zeratul
February 17, 200916 yr Nie wiem czy wiecie, ale na allegro gra jest do wyrwania za 140 zł (nówka!): http://allegro.pl/item548831961_x_blades_p...aktura_vat.html
April 4, 200916 yr Te 6 planszy które da rade przejść bez śmierci to za jednym walktrough trzeba zrobić? Bo ja po pierwszym zrobiłem chyba tylko 5 bez śmierci zaliczyłem
April 8, 200916 yr moze jakis hint na poczatek: tzn mam pytanko: jak grac zeby za 2 przejsciami zrobic platyne? tzn czy za pierwszym razem moge wykupic wszystkie dark skille i dopiero na pro przejsc z skillami lighting?(chodzi mi o kielony za przejscie w light form na normal, hard, pro) czy jest tak ze wszystkie skille zostaja z poprzedniego przechodzenia? tzn chodzi mi o to ze jak przejde gre na hard to zaczne ze wszystkimi odblokowanymi umiejetnosciami na pro? dajcie znac co i jak
April 17, 200916 yr Dzisiaj odpailem xblades, skończyłem na pro i jestem mocno wkurzony, trofeum za 6 plansz bez śmierci po 2 przejsciach nie wpadło O_o Jestem niemalże pewny, że zrobiłem to co zrobić musiałem... Chyba mnie xblades nie lubi. Platyna przeszła mi koło nosa
April 18, 200916 yr Nie wiem czy się pomyliłeś czy nie ale tu nie chodzi o śmierci tylko o to, że przeciwnik nie może cie ani razu trafić.