Posted January 10, 200916 yr Witam. Ostatnio padł mi pad do X-a, więc przydałoby się zakupić nowy. I tutaj pojawia się problem- oryginalnego nie mogę nigdzie dostać, a wolę nie kupować w ciemno i natknąć się na szmelc. Proszę więc o wszelkie sugestie. Z góry dziękuję Edited January 10, 200916 yr by crash69
January 10, 200916 yr Mozesz spokojnie na allegro kupic. ups jednak niebardzo... Edited January 11, 200916 yr by Guest
January 13, 200916 yr Author Mozesz spokojnie na allegro kupic. ups jednak niebardzo... No właśnie Zaopatrzyłem się w jakąś podróbkę i nawet całkiem nieżle działa (prócz fatalnego krzyżaka).
January 23, 200916 yr Polecam bezprzewodowego Logitecha (czarny, zielony bez wibracji jest) sam miałem 2 te pady i o wiele lepiej leżą w dłoni, wibracje są troszke słabsze, baterie wytrzymują spokojnie 50h a do tego największy plus to bez kabla. POLECAM ^_^
August 8, 200915 yr Zwykła s-ka najlepiej oryginalny. Chyba najlepszy pad jaki wyszedł do dzis na konsole.
September 14, 20186 yr Na dzień dzisiejszy jeden oryginalny w oryginalnym opakowaniu za 255 , reszta używki 2-3 sztuki i zamienniki. Ciężkie czasy.