Opublikowano 10 stycznia 200916 l Witam. Ostatnio padł mi pad do X-a, więc przydałoby się zakupić nowy. I tutaj pojawia się problem- oryginalnego nie mogę nigdzie dostać, a wolę nie kupować w ciemno i natknąć się na szmelc. Proszę więc o wszelkie sugestie. Z góry dziękuję Edytowane 10 stycznia 200916 l przez crash69
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Mozesz spokojnie na allegro kupic. ups jednak niebardzo... Edytowane 11 stycznia 200916 l przez Gość
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Autor Mozesz spokojnie na allegro kupic. ups jednak niebardzo... No właśnie Zaopatrzyłem się w jakąś podróbkę i nawet całkiem nieżle działa (prócz fatalnego krzyżaka).
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Polecam bezprzewodowego Logitecha (czarny, zielony bez wibracji jest) sam miałem 2 te pady i o wiele lepiej leżą w dłoni, wibracje są troszke słabsze, baterie wytrzymują spokojnie 50h a do tego największy plus to bez kabla. POLECAM ^_^
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Zwykła s-ka najlepiej oryginalny. Chyba najlepszy pad jaki wyszedł do dzis na konsole.
Opublikowano 14 września 20186 l Na dzień dzisiejszy jeden oryginalny w oryginalnym opakowaniu za 255 , reszta używki 2-3 sztuki i zamienniki. Ciężkie czasy.