MrNorbi 38 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 siema. mam problem z jednym acziwem w ktorym trzeba zabic witch jednym strzalem w glowe. moze mi ktos powiedziec jak to zrobic i jaka bronią?? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 szot a jak to zrobic...poprostu podejsc poki jeszcze siedzi na ziemi i nie sploszyc nie pamietam jak mi to wyszlo ale wiem ze udalo sie za pierwszym razem pamietam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 automatyczny szotgun, podbiegnij do niej i je,bnij w łeb jak wstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 byle jaki shotgun, podbiegnij do małpy i jak tylko obróci pysk w twoją stronę to wal w ryj, wyłącz latarkę Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ok dzieki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ktoś chętny na przechodzenie gry na Expercie? GT: SilentNyuPL, jak co to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak zrobić osiągnięcie za przyciagnięcie smokerem z 30 m?. Grałem z drugim padem i stawałem jak najdalej sie da, przyciągałem, inic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja to zrobiłem wczoraj. Ustawiłem się z kumplem, stanąłem smokerem daleko od niego że celownik był biały. Powoli się zbliżałem aż zrobił się czerwony i jak go uratowali to dostałem achieva Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Panowie jak natłuc 53k aby dostac tego cholernego aczika . Bo takie bieganie byle biegać i zabijać te ścierwo to szybko się nudzi . A z jednej chaptera max udało mi się nabic 800 zombiaków przechodząc cała kampanie np KRWAWE ŻNIWO . mam ledwie 23k zostało 30tys . jakieś pomyś ,miejscówka giltch ? co kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 W finale 1 kampani trzeba zrobic tak aby boomer podszedl pod saferoom a my zamykamy drzwi (najlepiej jak by stal na schodach i na nas rzygal) a zombie bedzie przybiegalo. Chyba nie ma szybszej metody - wystarczy grac a wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
warmc 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jest jakiś sposób aby wybrać Tanka? All 4 Dead achievement. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 W multi jak grasz zakażonymi to tank losuje się w pewnym miejscu i jest losowo jest także to kto nim będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jest jakiś sposób aby wybrać Tanka? All 4 Dead achievement. graj 1 vs 1 to na pewno ty nim będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a trudno zrobić to osiągnięcie za zabicie 4 tankiem nie tracąc życia, grając na 2 pady? i gdzie najlepiej jest to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wg mnie trudno, nie udalo mi sie nigdy na 2 pady (nawet poranilem AI ale oni uciekali przedmna wiec nie moglem ich dosiegnac i dosc szybko zabijali mnie) a najlepiej wziasc final kampani Krawane Zniwa i przed zejsciem na pole kukurydziane b. czesto pojawia sie Tank Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a trudno zrobić to osiągnięcie za zabicie 4 tankiem nie tracąc życia, grając na 2 pady? i gdzie najlepiej jest to zrobic? Druga albo trzecia misja w No Mercy. Jak dostaniesz tanka w tunelu metra lub w tym hangarze na początku 3-iej misji to wygrałeś praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 4 sztywnych robimy tak: wybieramy: Finał na Dachu w Bez Litości, 1osoba zarażonym, 4 ocalałymi, ustawiamy najlepiej 4 postacie padami (lub graczy których znamy) z bootami będzie gorzej ale też się da, w środku tego budynku (koło siebie). Odpalamy radio, czekamy na Tanka i robimy destrukcję, najpierw boty (jeśli są). Nie możemy ich zrzucić z wieżowca. Mi udało się to zrobić grając z jednym bootem. Jakieś sugestie jak i w której Kampanii można zrobić Sensacje Żołądkowe i Nic Specjalnego? Da się po patchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ale wy kombinujecie, a ty Jordan to już extremalnie bodajże pierwsza mapka z No Mercy, jak idziesz między budynkami do jezdni (jest auto po lewej) to survivorzy tam się kręcą, jak tank dobrze przypierdzieli w auto to zdejmuje całą czwórkę automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Musi być headshot. Najłatwiej zrobić to chyba z M16, po prostu starasz się zacząć strzelać jak hunter się do skoku przymierza, trzeba też niestety trochę farta mieć. Dobrze jest też ustawić się tak, żeby mieć huntera "pod sobą", a nie stać z nim na tym samym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chętnych do ustawek, Experta itp zapraszam codziennie od 17:00 do 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu? nie rób tego na siłę ,po prostu graj a samo wpadnie .jakieś specjalne ustawianie się do HUNTERA nie ma sensu . ja zrobiłem tego aczika grając z automatycznym shotem ,wpadło podczas normalnej rozgrywki . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Już to mam, wpadło podczas normalnej rozgrywki. Próbowaliśmy zrobić Nic Specjalnego, kiedy na Billa naskoczył właśnie Hunter (Na schodac ppoż. na Morowym Powietrzu). Hunter był podemną, ja go zabiłem, i wpadł mi aczik. Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Do experta chętny - zostały mi 2 achivy do calaka, więc najbardziej mnie interesuje najwyższy poziom trudności : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Zainteresowanych zrobieniem Experta, Kontry i innych archiwów zapraszam od środy do niedzieli (long weekend) od 21:00 do upadłego lub do końca skrzynki z browarem Edytowane 9 Czerwca 2009 przez matrix_dk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi