Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Left 4 Dead

Featured Replies

Opublikowano

siema. mam problem z jednym acziwem w ktorym trzeba zabic witch jednym strzalem w glowe. moze mi ktos powiedziec jak to zrobic i jaka bronią??

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szot a jak to zrobic...poprostu podejsc poki jeszcze siedzi na ziemi i nie sploszyc nie pamietam jak mi to wyszlo ale wiem ze udalo sie za pierwszym razem pamietam:)

Opublikowano

automatyczny szotgun, podbiegnij do niej i je,bnij w łeb jak wstaje.

Opublikowano

byle jaki shotgun, podbiegnij do małpy i jak tylko obróci pysk w twoją stronę to wal w ryj, wyłącz latarkę

Opublikowano

Ktoś chętny na przechodzenie gry na Expercie? GT: SilentNyuPL, jak co to pisać.

Opublikowano

jak zrobić osiągnięcie za przyciagnięcie smokerem z 30 m?. Grałem z drugim padem i stawałem jak najdalej sie da, przyciągałem, inic.

Opublikowano

Ja to zrobiłem wczoraj. Ustawiłem się z kumplem, stanąłem smokerem daleko od niego że celownik był biały. Powoli się zbliżałem aż zrobił się czerwony i jak go uratowali to dostałem achieva ;)

Opublikowano

Panowie jak natłuc 53k aby dostac tego cholernego aczika . Bo takie bieganie byle biegać i zabijać te ścierwo to szybko się nudzi . A z jednej chaptera max udało mi się nabic 800 zombiaków przechodząc cała kampanie np KRWAWE ŻNIWO . mam ledwie 23k zostało 30tys :huh: .

jakieś pomyś ,miejscówka giltch ? co kolwiek :D

Opublikowano

W finale 1 kampani trzeba zrobic tak aby boomer podszedl pod saferoom a my zamykamy drzwi (najlepiej jak by stal na schodach i na nas rzygal) a zombie bedzie przybiegalo. Chyba nie ma szybszej metody - wystarczy grac a wpadnie

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby wybrać Tanka? All 4 Dead achievement.

Opublikowano

W multi jak grasz zakażonymi to tank losuje się w pewnym miejscu i jest losowo jest także to kto nim będzie.

Opublikowano
Jest jakiś sposób aby wybrać Tanka? All 4 Dead achievement.

graj 1 vs 1 to na pewno ty nim będziesz

Opublikowano

Wg mnie trudno, nie udalo mi sie nigdy na 2 pady (nawet poranilem AI ale oni uciekali przedmna wiec nie moglem ich dosiegnac i dosc szybko zabijali mnie) a najlepiej wziasc final kampani Krawane Zniwa i przed zejsciem na pole kukurydziane b. czesto pojawia sie Tank

Opublikowano
a trudno zrobić to osiągnięcie za zabicie 4 tankiem nie tracąc życia, grając na 2 pady? i gdzie najlepiej jest to zrobic?

Druga albo trzecia misja w No Mercy. Jak dostaniesz tanka w tunelu metra lub w tym hangarze na początku 3-iej misji to wygrałeś praktycznie.

Opublikowano

4 sztywnych robimy tak:

wybieramy: Finał na Dachu w Bez Litości, 1osoba zarażonym, 4 ocalałymi, ustawiamy najlepiej 4 postacie padami (lub graczy których znamy) z bootami będzie gorzej ale też się da, w środku tego budynku (koło siebie).

Odpalamy radio, czekamy na Tanka i robimy destrukcję, najpierw boty (jeśli są).

Nie możemy ich zrzucić z wieżowca.

Mi udało się to zrobić grając z jednym bootem.

Jakieś sugestie jak i w której Kampanii można zrobić Sensacje Żołądkowe i Nic Specjalnego? Da się po patchu?:P

Opublikowano

ale wy kombinujecie, a ty Jordan to już extremalnie

bodajże pierwsza mapka z No Mercy, jak idziesz między budynkami do jezdni (jest auto po lewej) to survivorzy tam się kręcą, jak tank dobrze przypierdzieli w auto to zdejmuje całą czwórkę automatycznie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu?

Opublikowano

Musi być headshot. Najłatwiej zrobić to chyba z M16, po prostu starasz się zacząć strzelać jak hunter się do skoku przymierza, trzeba też niestety trochę farta mieć. Dobrze jest też ustawić się tak, żeby mieć huntera "pod sobą", a nie stać z nim na tym samym poziomie.

Opublikowano
Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu?

nie rób tego na siłę ,po prostu graj a samo wpadnie .jakieś specjalne ustawianie się do HUNTERA nie ma sensu . ja zrobiłem tego aczika grając z automatycznym shotem ,wpadło podczas normalnej rozgrywki .

Opublikowano

Już to mam, wpadło podczas normalnej rozgrywki. Próbowaliśmy zrobić Nic Specjalnego, kiedy na Billa naskoczył właśnie Hunter (Na schodac ppoż. na Morowym Powietrzu). Hunter był podemną, ja go zabiłem, i wpadł mi aczik.

Opublikowano

Do experta chętny - zostały mi 2 achivy do calaka, więc najbardziej mnie interesuje najwyższy poziom trudności : )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zainteresowanych zrobieniem Experta, Kontry i innych archiwów zapraszam od środy do niedzieli (long weekend) :D od 21:00 do upadłego lub do końca skrzynki z browarem ;)

Edytowane przez matrix_dk