Opublikowano 21 marca 201114 l do sprzedania : ''Spisek przeciwko Ameryce '' Philipa Rotha ''Droga'' Cormaca McCarthego ''Szmira'' Bukowskiego ''Bastion'' Stephena Kinga ''Bezsenność'' Stephena Kinga ''Potęga podświadomości'' Josepha Murphego ''Cząstki elementarne'' Michela Houellebecqa + 6 książek Henrego Millera stan db lub raczej bdb. up bannek mam ''Zamek'' Kafki ile byś był w stanie za niego dać bo nie wiem czy mam zaczynać czytać. Poza tym mam parę inteligentnych książek także myślę, że powinniśmy się dogadać co do cen jakieś rabaty ofkors jeśli kupisz te powiedzmy 10 książek za zadowalającą kwotę.
Opublikowano 22 marca 201114 l hehe, stary, myslisz, ze ja nic nie robie tylko ksiazki czytam? xD ostatnio zrobilem sobie zapas, wiec nie moge brac od Ciebie kilka ksiazek teraz. jakie wydanie zamku ?
Opublikowano 22 marca 201114 l mogę Ci jeszcze jakieś szmaty opchnąć. Warto by coś spróbować nowego, wiesz może byś miał większe wzięcie. wydanie jest dobre jak na mój gust.
Opublikowano 27 marca 201114 l ''Podróż do kresu nocy'' Celine'a za 40PLN(najlepiej odbiór osobisty). Edytowane 27 marca 201114 l przez _M_
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Kupię "Świat wg. Clarksona 3: Na litość boską", oraz "Ja Ozzy, Autobiografia". Jak ktoś chce tanio oddać Imię Róży, albo Wahadło Foucaulta to też się mogę zainteresować. Sprzedam/zamienię: J. Clarkson- Wściekły od urodzenia. Stan omal idealny. Zamienię chętnie na Opętanych Palahniuka, Świat Clarksona 3, Autobiografię Ozzyego. .
Opublikowano 14 kwietnia 201114 l do sprzedania : ''Spisek przeciwko Ameryce '' Philipa Rotha ''Droga'' Cormaca McCarthego ''Szmira'' Bukowskiego ''Bastion'' Stephena Kinga ''Bezsenność'' Stephena Kinga ''Potęga podświadomości'' Josepha Murphego ''Cząstki elementarne'' Michela Houellebecqa
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Sprzedam: "Lód" - Jacek Dukaj - jak nowa nie czytana - nietrafiony prezent.
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l boris vian napluję na wasze groby 15 zł + wysyłka Bukowski Charlie Szmira 15 zl + wysyłka
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l do sprzedania :''Spisek przeciwko Ameryce '' Philipa Rotha ''Droga'' Cormaca McCarthego ''Szmira'' Bukowskiego ''Bastion'' Stephena Kinga ''Bezsenność'' Stephena Kinga ''Potęga podświadomości'' Josepha Murphego ''Cząstki elementarne'' Michela Houellebecqa sprzedam Richard Ellmann - James Joyce(biografia pisarza) za 80zl up up
Opublikowano 25 maja 201113 l Kupię: Imię Róży-Eco Opętani- Palahniuk Kolor Magii- Pratchett Sprzedam/wymienię: Wściekły od urodzenia- Clarkson
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Wymienię Nie chciało mi się przepisywać. Lenistwo osiągnęło nowy poziom.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Kupie Survival Zombie, Maxa Brooksa. edit. Już nie aktualne. Edytowane 11 lipca 201113 l przez MrBobok
Opublikowano 22 lipca 201113 l Kupię: Imię Róży-Eco Opętani- Palahniuk Kolor Magii- Pratchett Sprzedam/wymienię: Wściekły od urodzenia- Clarkson + kupię Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec - Robert Kiyosaki Motoświat - Clarkson Księga wszystkich dokonań Sherlocka Holmesa - Doyle
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l s.dobry + s. b.dobry s.dobry s.dostateczny )kartki chca wypasc( sprzedam (po 15 zl + wysylka) lub wymienię Edytowane 4 sierpnia 201113 l przez banny
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Uzupełnienie mojego poprzedniego posta (nadal aktualnego): Najchętniej wymienię: Tolkien - Silmarillion - stan celujący
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l napisz we właściwym temacie jak Ci się Ślepowidzenie podobało, ciekaw jestem. Nadal bym chciał kupić Kwiaty dla Algernona. Edytowane 8 sierpnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 15 września 201113 l http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3625017 dziennik rumowy napluje na wasze groby wizje gerarda włóczędzy dharmy nieznane arcydzieło