Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

@up

Ładny spot :D Miałeś ok. 0,1% na wygraną, czyli zdarzy się raz na tysiąc ;)

Swoją drogą, to widzę, że cały czas grasz jakieś śmieszne turnieje za 1$. Nie udało się wejść wyżej?

Ja sobie przeczytałem mojego pierwszego posta w tym temacie ze stycznia 2009 i na podstawie mojej aktualnej wiedzy pokerowej stwierdziłem, że byłem niesamowitym fishem :D

Nasze gierki domowe z kumplami rozwinęły się do tego poziomu, że prowadzimy tabelę z wynikami, gramy za 30 zł, a niektórzy są już ponad patyka w plecy :D

Generalnie siedzę poważnie w pokerze od dłuższego czasu i codziennie odkrywam nowe możliwości. Niesamowite jak umiejętności wpływają na wyniki.

Na koniec krótki filmik o życiu jednego z dwóch naszych rodaków, który załapał się do bycia częścią Teamu PokerStars Online.

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 73,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a potem skonczysz jak filgarz, ktory kradnie z domu antyki, by miec na gre

• No, tak to sie zaczyna.

• ku rwa zmeczony jestem, pocisnalem na 200$ by przy riverze zorientowac sie, ze ten as i krol kier to as kier i krol karo;]

Opublikowano

Tak się złożyło, że jakiś czas temu zrobiłem całkowity cashout i przez ok. pół roku nie grałem w ogóle. Ostatnio mnie natchnęło i pożyczyłem 10$ od kumpla na rozrywkowe granie. Grywam na zoomie i czasami turki jak mam ochotę. Już nie jestem takim zawodowcem, jak kiedyś :(

Opublikowano
  • Autor

A szkoda, bo gdybyś te 4 lata temu przysiadł nad poprawą gry i cały czas się rozwijał, to teraz byś w był w zupełnie innym miejscu. Wyobraź sobie zupełną niezależność od miejsca (potrzebujesz tylko komputera i Internetu), czasu (jak Ci wygodnie to możesz grać w poniedziałki rano, ale możesz też wstawać o godz. 16:00 i chodzić spać o 7:00) i finansów.

Opublikowano

Tak, zdaję sobie z tego sprawę, że jakieś tam umiejętności i talent do tego mam, ale tak się złożyło, że musiałem pilnie wypłacić kasę, a jestem zbyt leniwy, by się zabrać do tego naprawdę profesjonalnie. Ciężko mi przychodzi nauka i wolę czas przeznaczyć na co innego. Smutne to trochę, ale wygląda na to, że jednak nie nadaję się na pokerzystę, tylko na zwykłego gracza, lubiącego rozrywkę i wypłaty po 100$ co pół roku. Może kiedyś wróci mi ochota do gry na wyższych stawkach i się przyłożę do tego na poważnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Button ($4.23)

SB ($5)

Hero (BB) ($5.37)

UTG ($4.31)

MP ($3.98)

CO ($2.98)

Preflop: Hero is BB with Kspade.gif, Jspade.gif

3 folds, Button bets $0.15, 1 fold, Hero raises to $0.40, Button calls $0.25

Flop: ($0.82) Aspade.gif, 10spade.gif, Qspade.gif(2 players)

Hero checks, Button bets $0.60, Hero calls $0.60

Turn: ($2.02) 9diamond.gif(2 players)

Hero checks, Button bets $1.45, Hero raises to $4.37 (All-In), Button calls $1.78 (All-In)

River: ($8.48) 4heart.gif(2 players, 2 all-in)

Total pot: $8.48 | Rake: $0.35

Results:

Button had Adiamond.gif, Kheart.gif (one pair, Aces).

Hero had Kspade.gif, Jspade.gif (royal flush).

Outcome: Hero won $8.13

:o to sobie flopnąłem :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak to prawnie wyglada w polandii aktualnie z holdemem ? Moge isc sobie w miejsce publiczne, zabrac zetony i karty do baru czy innego lokalu i sobie kulturalnie zagrac ze znajomymi ? 

Pisalem w tej sprawie do kilku miejscowek w Krakowie i wszyscy mowia , ze nie pozwalaja grac w pokera bo 'moga miec problemy'.

Jakie sa to problemy ?

Granie w pokera dla sportu jest zakazane?

Skad ktos wie w co ja tam dokladnie gram i jak mi to udowodni ?

Juz nie mowie nawet o granie o jakies pieniadze (ze niby wtedy jest to hazard), chociaz tez nie widze jak nigdy ktos mialby mi udowodnic o co ja sobie z kims gralem. 

Poki co to wyglada na to, ze poker jest nielegalny niczym marihuana, nosz kur.wa, ale debilizm.

Nie zrozumiem jak to jest , ze np ktos moze isc sobie zagrac gdzie chce w Magica , chocby o kase , ale w holdem to juz no-no bo zlo , wiadomo. Geez.

Edytowane przez erix

Opublikowano
  • Autor

Dżizas chłopaku... urodziłeś się wczoraj?

W tym kraju wrzucenie zdjęcia na FB z ruletką w tle, czy recenzja aplikacji mobilnej Bet365 to jawne namawianie do hazardu, a ty chcesz z kartami do pubu przyjść i pograć nawet na zapałki?

Nie ma czegoś takiego w Polsce jak poker sportowy.

...myślę, że nawet marihuana ma już większe przyzwolenie społeczne i karne, niż poker.

• 2 lata później...
Opublikowano

no i chyba wygrał? ponad 1mln euro, zagrał all-in :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym wszedł :)

Ja też, całkiem soczysta.