Posted February 2, 200916 yr Unterhaltungsoftware Selbstkontrolle potwierdza WipEout Pulse na PS2 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6229...za_WipEout.html
June 12, 201014 yr Grafika fajna? Nie tnie się ? Jest trudna ? Mozna grać na dwa pady? Edited June 12, 201014 yr by kufir
August 15, 201113 yr jest bardzo fajna. Dzięki za wyczerpującą opinię, chyba przekonałeś mnie do kupna.
September 26, 201113 yr ok, ktos ma pojecie do czego sluza loyality points ? mam juz ich prawie 13k a nie mgoe nic z nimi zrobic. jedyne co odblokowywuje to 'skiny' na statek, ktore nic w sumei nei daja :<
September 26, 201113 yr żal.pl nie no, póki co to wersja ps2 sprawia radosc jedynie na ZONE trybie jak i niektorych speedlapach... bo tnaca animacja przy zadymach, brak mozliwosci rozbudowy pojazdow (chociaz podzial na klasy jest), brak pilotow, slaby ost... fusion>pulse póki co
January 13, 20187 yr Tak jak przedmówca napisał WipEout Fusion jest zdecydowanie lepsze od Pulse, w którym OST jest według mnie słaby, a sama grywalność pozostawia trochę do życzenia, mi osobiście bardziej podszedł Fusion do gustu. Obydwa tytuły posiadam u siebie w kolekcji, no bo to w końcu WipeOut
January 13, 20187 yr Kiedys w Psx extreme był wywiad z jakimś Polakiem który majstruje przy wipeoucie na ps2. Chyba fusion. Ciekawe co to był za Janusz. —- alez sie napilem jak napisałem odpowiedz w tym temacie Edited January 14, 20187 yr by grzybiarz