jamal_7 0 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witam. Mam problem z telewizorem sharp lc32x20e. Podpinam mojego xboxa przez hdmi i nic sie nie pojawia na eranie. Kabel jest napewno dobry bo sprawdzalem u kolegi. Komputer tak samo jak podpinam, nic nie wyswietla. Nie wiem od czego to moze zalezec. Ma ktos jakies propozycje bo juz nie wiem ocb. napewno cos z telewizorem, moze sa jakies ustawienia ktore trzeba zmienic ? ? ? Quote
Guest Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sproboj odlaczyc tv od zasilania i podlaczyc. Quote
Mustang 1766 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Na pewno wybierasz dobre źródło w menu? Quote
jamal_7 0 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Odlaczylem od zasilania i dalej nic . Zrodlo tez napewno dobre. Probowalem na wszystkich i wlaczac inne niz bylo podlaczone w nadziei ze cos zle ponumerowane jest Najgorsze jest to ze w domu mam dwa sharpy i kiedys jak podlaczelm z rok temu to tez nie dzialalo Moze sie nie da na tych tv albo cos zje.... maja. Dziwne Quote
NemoKOF 679 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A moze TV nie przujmyje 1080p a ty masz tyle ustawione? Przelacz u kolegi na 480p, to powinno zadzialac wszedzie. Quote
Recommended Posts