Opublikowano 18 lutego 200916 l Witam wszystkich wiebicieli dobrych książeczek Niedawno zahaczyłem o bardzo fajny sajt http://www.goodreads.com/ gdzie każdy moze wymienic sie swoją wiedza o ksiazkach . Tak jak na popularnym last.fm mamy możliwosc dołaczania swoich ulubionych tytułów (oceniania , recenzowania , wstawiania daty kiedy sie ukonczyło daną książke ) , sporzadania listy oczekujacych na lekture , dodawania znajomkow , dyskutowania słowem cud miód i orzeszki . Dla każdego fana beletrystyki strona wymarzona ;d
Opublikowano 19 lutego 200916 l IMO wygląda to nieźle. Przydatne są opinie o danej książce czy obszerne cytaty z niej.
Opublikowano 23 marca 201312 l Ja tam wolę rodzimą biblionetkę.peel. Może nieco po spartańsku, ale ma wszystko, co trzeba.
Opublikowano 26 marca 201312 l biblionetka nie ma tylu komiksów a ja głównie to czytam a nie jakieś książki mądre więc biblionetka chu.j krótką mówiąc. i w ogóle layout taki wieśniacki dla purystów.
Opublikowano 26 marca 201312 l http://www.goodreads.com/user/show/2898112-adam-what-ovsky moj profileg !
Opublikowano 26 marca 201312 l Założylem sobie wczoraj konto na lubimyczytac.pl. Trzeba wspierać rodzime przedwsięzięcia. To nic, że jest to praktycznie kopia good reads.
Opublikowano 3 października 201311 l ej bumpuje temat, moj profil wyzej wrzucony jest wiec tego uzywa ktos jeszcze goodreads ?
Opublikowano 3 października 201311 l ostatnio przejrzałem mój profil i zdałem sobie sprawę, że nie oceniłem prawie żadnej książki za to komiksów w chu.j. czuję się źle z tym faktem bo wygląda jakbym prawie nic nie czytał a to przecież nie prawda ! o, wg goodreads nadal czytam "cloud atlas". przeczytałem i polecam - 5,5/6. Edytowane 3 października 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 3 października 201311 l troche irytuje, ze nie mozna wstawiac polowy gwiazdek, przez co obiektywizm gdzies ucieka
Opublikowano 3 października 201311 l no . haha, bez kitu. wg. serwisu goodreads przez ostatnie 4 lata przeczytałem następujące tytuły: r.l. stine - superstitious (1/5) s.d. perry - resident evil: city of the dead (2/5) george r.r. martin - a clash of kings (3/5) joe hill - horns (3/5) david mitchell - cloud atlas (5/5) <bartek czytacz><ok> postanawiam prawdziwą poprawę.
Opublikowano 3 października 201311 l Miałem, ale dodawałem więcej ksiązek do "want to read" niż miałem "read" i przestałem tam wchodzić ze wstydu...
Opublikowano 3 października 201311 l Miałem, ale dodawałem więcej ksiązek do "want to read" niż miałem "read" i przestałem tam wchodzić ze wstydu... Jak większość userów gr. Ja swoje want to read mam na osobnej półce w pokoju. Bartek chvjku, przypomniałeś mi o Rogach. ;/ Kolejna pozycja do przeczytam za nie wiem kiedy.
Opublikowano 3 października 201311 l no fajna kniga warto przeczytać zwłaszcza, że film powinien wylądować w kinach na początku roku. king junior spoko chociaż komiksy pisze lepsze niż powieści.
Opublikowano 4 października 201311 l Miałem, ale dodawałem więcej ksiązek do "want to read" niż miałem "read" i przestałem tam wchodzić ze wstydu... Jak większość userów gr. Ja swoje want to read mam na osobnej półce w pokoju. U mnie kolekcja książek musiała się zmniejszyć z powodu ograniczonej powierzchni mieszkania. Ostatnio czytam głównie ebooki, a najlepsze pozycje kupuje w tradycyjnej formie i trzymam na półce.
Opublikowano 4 października 201311 l ja głównie kradnę e-booki z internatu bo nie stać mnie na papier a w bibliotece mam spory dług i wstydzę się tam pokazywać