April 15, 200916 yr Dobra, gierkę mam. Wszystko fajnie, jest to czego się spodziewałem. Kto jest chętny pograć ze mną to walić na Live'a
April 19, 200916 yr Dobra, gierkę mam. Wszystko fajnie, jest to czego się spodziewałem. Kto jest chętny pograć ze mną to walić na Live'a Grę właśnie zamówiłem, jeżeli poczekasz do połowy tego tygodnia to piszę się na tego coopa. Pzdr
April 19, 200916 yr powinienem mieć grę zaraz na początku przyszłego tygodnia. także od przyszłego tygodnia chętny zarówno na co-op jak i skirmishe.
April 19, 200916 yr Dobra, gierkę mam. Wszystko fajnie, jest to czego się spodziewałem. Kto jest chętny pograć ze mną to walić na Live'a Grę właśnie zamówiłem, jeżeli poczekasz do połowy tego tygodnia to piszę się na tego coopa. Pzdr Od piątku mozna zacząć, bo mam egzaminy w środku tygodnia
April 22, 200916 yr www.halowars.com w między czasie pojawiły się już dwie zajawki dotyczące zmian... a ja nadal czekam na listonosza : / Edited April 22, 200916 yr by zimzvm
May 13, 200916 yr Chętnie popykał bym z kimś kampanię na Legendary :] Jako, że na forum często nie zaglądam, proszę o ew. info przez Live'a Mój id: qongal
June 21, 200915 yr Panowie jak to wyglada na LIVE ? duzo osob gra ? jak z miodnoscia ? ... pytam bo na 99% w przyszlym tyg kupuje i chetnie popykam z wami na LIVE. pozdrawiam
August 16, 200915 yr Witam . Szukam chętnego do przejścia kampani w HW (poziom bez znaczenia) , pozbierania czaszek i skrzynek , Termin ustawki --- 20 czw , 21 pią , 22 sob - sierpnia , godzina bez znaczenia , dostosuje się ... pzdr
September 7, 200915 yr Ja mam HW szukam chętnego na coopa do ostatniej misji nie mogę dać sobie rady nawet na easy. Ostatnia strategia w jaką grałem to red alert na PC 10 lat temu
September 19, 200915 yr Troche sie spoznilem ale buduj Warthogi z Laserem, masz duza ekipe i wyruszasz na lowy
September 19, 200915 yr Ja chętny jestem ale chodzi mi o coopa. Całą kampanie mam do przejścią na coopie. Jutro możemy zagrać obojętnie pomiędzy 12 rano a 21 wieczorem.