Opublikowano 14 września 200915 l Sprostowałem swą odpowiedź i tyle , bo nie byłeś nią usatysfakcjonowany, co nie ?
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Jakby ktoś jeszcze jakimś cudem nie wiedział, 16 czerwca na warszawskim Bemowie odbędzie się Sonisphere Festival. Wystąpią Metallica, Slayer, Antrax, Behemoth, Mastodon. JA PIE.RDOLĘ !!!11jeden
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Jakby ktoś jeszcze jakimś cudem nie wiedział, 16 czerwca na warszawskim Bemowie odbędzie się Sonisphere Festival. Wystąpią Metallica, Slayer, Antrax, Behemoth, Mastodon. JA PIE.RDOLĘ !!!11jeden Jak będzie kasa, to mam zamiar się pojawić.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Jadę tak na 90%, będę wiedział niedziela/poniedziałek - szczerze to nie dopuszczam do siebie opcji by nie jechać .
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Kto tu sprawuje władzę w tym kąciku ? Chciałbym, żeby ping na przykład przywrócił co poniektórych do porządku, bo robi się tu gimberiada jak na forum Fotki :confused:
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Muzyczny, a nie markowy... Bez kitu, jestem w stanie zrozumieć sympatię do FF i śpiewającego Grohla, ale wielbić GH ? ;/
Opublikowano 9 lutego 201015 l Pojawiła się pewne kwestia, a mianowicie motyw Pelipe i Qb3ka. No nie mogę czytać pojazdów pierwszego po drugim. Moderzy, da radę coś z tym zrobić ? Wyrzucić stąd Pelipe czy coś ?
Opublikowano 9 lutego 201015 l Ja od razu w ramach własnego usprawiedliwienia zaznaczam, iż moje durne posty są jedynie automatyczną reakcją bezwarunkową na jeszcze durniejsze posty pana P.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Weź wypierda.laj. Miękka (pipi)a jesteś po prostu, nie musisz na nic odpisywać.