Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero

Featured Replies

• Odpowiedzi 204
  • Wyświetleń 28 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

qb3ka i Bojana nie bierzcie na serio - jeden lubi FF, a drugi GH :potter:

No Adaś tylko powiedział coś z sensem - no ale, on gra w Rock Banda i kupił w końcu nieprzerobioną konsolę.

Czy Guitar Hero: Van Halen naprawdę przeszło bez żadnego echa ? :huh: Gra ukazała się w sieci już kilka tygodni temu, a słuch o niej zaginął jeszcze zanim się do stało :lol:

Opublikowano

A ja w czwartek kupiłem GH5 na allegro. Lovam tą grę.

Opublikowano

Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o

Nie ma nic gorszego od totalnego WT gówna.

Opublikowano

Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o

E tam, "Plug in Baby" gra się fpytkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram sobie w Guitar Hero 3 i doszedłem to walki z "bossem" :) I mam taki problem: tam są różne "utrudnienia" i jedno z nich to, to że samo chodzi to do pociągania strun i nie wiem jak zrobić, żeby przestało, a zazwyczja jak przeciwnik tego użyje to już po walce :)

Opublikowano

Klepiesz po prostu w ten guzik ile sił.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

No, GH:M też po tyle (pomijając fakt, że n ie ma). Co ciekawe, GH5 kosztuje już chyba normalnie...

Opublikowano

Może ktoś jasno i klarownie wytłumaczyć, jak wygląda kwestia importowania piosenek na dysk do użytku z poziomu GH5 ?

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

Nie ma nic gorszego od totalnego WT gówna.

kupic piatki, bym nie kupil (chyba, ze za grosze)

ale mam pozyczona i jest od cho.lery i jeszcze ze 3 razy lepsza niz 4

oczywiscie perkusja jest do dupy, ale na gitarze niektore kawalki daja naprawde sporo radochy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś na PC na gitarze w GH3? Mam potworne lagi, grać się wręcz nie da. O TTFAF mogę zapomnieć, mylę się przy banalnych rzeczach. Wygląda to tak. Nutki są już pod "koniec gryfu", wtedy następuje uderzenie, a mimo to nutka leci dalej! Często jest zaliczana, ale kiedy próbuje wyprzedzić moment w którym nutka nie ucieknie poza gryf - kończy się pomyłką. Ma ktoś jakiś pomysł? :/

Opublikowano

GH3 to jedna wielka porazka. Lepiej pomeczyc Frets on fire.

Opublikowano

Lada dzien zladuje u mnie GH5 - pierwszym GH byl u mnie GH:M i zalapalem bakcyla. moje pytanie do bardziej obeznanych:

jakie piosenki z polskiego PSStore sa kampatybilne z GH5? tylko te dedykowane piatce czy z innych czesci tez dzialaja?