August 9, 200915 yr No dlatego myślę, jeszcze spróbuję splitter jakiś znaleźć do IONa i będę próbował zagrać coś na Expercie+
August 9, 200915 yr "Splitter" ? Jak to się je/zakłada/wkłada ? Czy może na tym się gotuje rosół ? :potter: Co to jest ?
August 9, 200915 yr Nie czaję..? No, podłączasz do boxa dwa pedały i jeśli masz jeden wciśnięty to drugiego też możesz w przeciwieństwie do zwykłych 2xJack ---> 1xJack
August 12, 200915 yr GH5 features walkthrough Myślę, że GH5 będzie tym czego wszyscy spodziewali się w czwórce :> Edited August 12, 200915 yr by qb3k
August 12, 200915 yr Moze za 2 tyg PA już będzie wysyłać . Mam nadzieję, że tam gdzie będę przez 2 tyg. będzie net ;D
August 12, 200915 yr Hehe a mi się wydaje że to będzie łatwiejsze od 4-ki. Chociaż kto wie Ale jest ładna grafa i nacisk na imprezę. joł matafaka
August 13, 200915 yr Kup GH5 - GH:VH dostaniesz gratis ! Tak jak napisane, ale uwaga, giga spoiler: promocja USA only.
August 13, 200915 yr Pewnie wyczuli, że VH będzie słabo sprzedającym się GH, a jakoś muszą go opchnąć .
October 17, 200915 yr GH 2 - Sweet Child O'mine GH 3 - Welcome To The Jungle Rock Band 2 - Shackler's Revenge + całe Chinese Democracy do zassania to chyba wszystko
October 17, 200915 yr W jaki sposób ludzie robią takie customy - Jest to mozliwe tylko na PC czy da się to ściągnąć z GHTunes/czegokolwiek?
October 17, 200915 yr To jest akurat z GH3 na PC, custom bo developer usuwa od razu piosenki które łamią prawa autorskie z GHTunes, ale wszystkie Impassible Songs etc.. to można myślę zassać z GH tunes.
November 1, 200915 yr No raczej, nie inaczej !!111ololollllol editek: GH: Van Halen jest spaczony, chu.jowy i zły !!! Edited November 1, 200915 yr by Keymaker
November 20, 200915 yr Ej głupie pytanie mam, chodzi o GHIII (ps2) - gdzie jest ta piosenka, w której w karierze walczę z diabłem? Chodzi mi o to żeby można ją sobie zagrac w quicku albo multi... nie mogę jej znaleźć (zespół: Charlie Daniels Band)
November 28, 200915 yr Panowie powiedzcie mi czy w Guitar Hero World Tour mogę grać samą gitarką czy niezbędna do tej gry jest perkusja? Po prostu chcę wiedzieć czy jest tryb dla samej gitary i wszystkie kawałki będę mógł ugrać jeżeli mam tylko gitarę.