Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nasze osiągniecia

Featured Replies

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Luzniej trzymaj te paleczki, strasznie sztywnie nimi uderasz, ogólnie filmik za(pipi)isty ;D

Opublikowano

Może przez to mam odciski na rękach, trzeba się nauczyć w końcu trzymać poprawnie pałeczki, chociaż szczerze powiedziawszy w niektórych momentach lepiej gra się na sztywno ;)

Opublikowano
Może przez to mam odciski na rękach,

To raczej nie przez to :nerd:

Opublikowano
cśśś :blush:

xD !

Kolejne osiągnięcie:

Pokonałem Lou na Hard \m/ (ale ci,pka ze mnie jest w ostatnim set'cie piosenek na Expert - żadnej nie zrobiłem)

Opublikowano
  • Autor

@ping

ogolnie podobalo mi sie, jedynie imo smiesznie trzymasz te paleczki ;d wygladalo to jakbys byl meduzą ;d

Opublikowano

no właśnie jak trzymam luźniej to nie mam już takiej szybkości i dokładności ale dopiero zaczynam przygodę z perką (nie licząc krótkich epizodów) więc można na to przymknąć oko ;)

Opublikowano

Ping powinieneś mi oddać tego IONa. Serio. W ogóle go nie wykorzystujesz. Ja mogę ci dać moją perkę w zamian. Przyrzekam, że będę wykorzystywał wszystkie pady łącznie z talerzami. Za(pipi)isty sprzęt. Jakby kosztował ~600zł to bym sobie kupił. A ogólnie to lamisz, bo ja ten song gram na Expercie na 5*!!!11

Opublikowano

Co racja to racja - granie na ionie na hardzie to jakieś nieporozumienie, i jak dla mnie wyrzucanie kasy. Ja bym pocisnął bardziej tą perkę ale na secie z RB1 to ciężko ;p

Opublikowano

Ping nie tak źle śpiewasz : P

Luudzie. Kto mi pomoże przejść Green Grass and High Tides na expertcie? Nosz kuźwa miałem już nawet 90 % skonczonej to sie wyjebałem na tej koncowace [pomaranczowy - niebieski - zolty - pomaranczowy - niebieski - zolty (...) ] : <

Opublikowano

W ramach sprostowania - gram wyłącznie na expercie. Po prostu w kombinacji perka + wokal gdzie trzeba mieć jeszcze większą podzielność uwagi, wolałem wrzucić perkę na hard żeby przypadkiem się gdzieś nie potknąć ;)

Green Grass nie jest taki zły, gorzej z don't fear the reaper na którym stanąłem i póki co nie robiłem drugiego podejścia...

Opublikowano

A, no chyba że tak :) na gitarze nie próbowałem tego grać ale wnioskuje że jest jakaś zabójcza solówka z wężykami?

Opublikowano
W ramach sprostowania - gram wyłącznie na expercie. Po prostu w kombinacji perka + wokal gdzie trzeba mieć jeszcze większą podzielność uwagi, wolałem wrzucić perkę na hard żeby przypadkiem się gdzieś nie potknąć ;)

Green Grass nie jest taki zły, gorzej z don't fear the reaper na którym stanąłem i póki co nie robiłem drugiego podejścia...

Don't fear the reaper - dzieło szatana na Expercie xD.

Swoją drogą to piosenka ma super tekst "nożyczki nie boją się reapera" :P

Opublikowano
Sam sobie obczaj:

Koleś co orgazm na końcu filmiku ma xD

Opublikowano

Don't fear the reaper - dzieło szatana na Expercie xD.

Swoją drogą to piosenka ma super tekst "nożyczki nie boją się reapera" :P

Tam jest seasons, nie scissors ;)

Opublikowano

Ja w tym songu od początku słyszałem "seasons" :P Swoją drogą bardzo fajna piosenka.

Opublikowano

Ta piosenka nie jest fajna, jak słyszę jej niepokojący "środek" to trzęsą mi się ręce