Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Featured Replies

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Marcin juz tak nie dopieszczaj tej perki.Nie ma bata zmarnuje sie tak czy owak.Nic na to nie poradzisz.Powinienes byc dumny raczej to jak hmm jak blizny o :) dodaja charakteru ot co.

Opublikowano

zdjcie009b.th.jpg

Qb3k, ja wiem, że lubisz Killersów - zrobiłem to dla Ciebie! :P

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Yo, pierwszy post na grupowcu i odrazu reklama www.youtube.com/mac167 :D

Opublikowano
zdjcie009b.th.jpg

Qb3k, ja wiem, że lubisz Killersów - zrobiłem to dla Ciebie! :P

Wielkim jakimś fanem nie jestem, a piosenka swoją drogą banalna :D

Opublikowano

Widze ze dalej preferuja je.bniecie sciezki na zielony&niebieski.No (pipi)aa to sie du.py nie 3ma ;/

Czy to wina konwersji na perkusje RB?Pewnie taki rodzaj kary ze nie uzywa sie ich dramsow.Pe.daly jedne ehhh.

Opublikowano

Sorry, że post pod postem, ale...

\m/ ukończyłem karierę na perce w RB na Expercie! :D

Też na Dani California bez przykładania się miałem 97%, spróbuję potem zrobić gold stara :).

Opublikowano
  • Autor

To teraz przejdz kariere cała na expercie w RB2 ; ) Visions, Everlong i Painkiller to tylko przyklady =D

Opublikowano
Pierwsze podejscie po miesiecznej przerwie od tej piosenki. W koncu udalo mi sie ^^

painkiller.th.jpg

Expert?

Opublikowano

Jakoś tak dziwnie, bo patrzyłem FC na YT i tam koleś miał ponad 300k.

A tak naprawdę to nie zauważyłem napisu Expert na zdjęciu xD

Edytowane przez qb3k

Opublikowano
  • Autor

Wiem ze wynik nie jest zbytnio rewelacyjny bo duzo sobie razy nie potrzebnie odpoczywalem na drum fillach ;d

To juz maly kroczek do przejscia endless'a na expercie ;p

Opublikowano

Sightread "Tom Sawyer" und "Master Exploder" na dramsach poziom Xpert- po 4 gwiazdki :D Jestem z siebie dumny.

Opublikowano

Nie sądzę żeby ktoś kto nie zna słowa sightread nie wiedział co ono znaczy.

Opublikowano

Tak, na Expercie po raz pierwszy. Siedziałem dzisiaj w szkole, słuchałem OST "PoD" i stwierdziłem: "ku.rwa, ja nie grałem Mastera na perce O_o", a wcześniej skapowałem, że Toma grałem na Hardzie w jedynce, a to przecież Rush, autorzy przezaj.ebistego na perce "The Trees", więc miałem już 2 songi do zagrania po szkole :D