Opublikowano 29 marca 200916 l To Expert+ nie jest aż tak trudny jak za pierwszym razem zrobiłeś 5* A grałeś na perce od RB1 z jedną stopą? Da się tak?
Opublikowano 29 marca 200916 l Z tego co napisał w temacie o GH:M na forum dla każdego to tak. PS. Adaśko też Ci się lekko zdzierają te drum pady od IONa?
Opublikowano 29 marca 200916 l Marcin juz tak nie dopieszczaj tej perki.Nie ma bata zmarnuje sie tak czy owak.Nic na to nie poradzisz.Powinienes byc dumny raczej to jak hmm jak blizny o dodaja charakteru ot co.
Opublikowano 29 marca 200916 l Qb3k, ja wiem, że lubisz Killersów - zrobiłem to dla Ciebie! Edytowane 29 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 29 marca 200916 l Macie sępy - zagrane na 5* na Expert + Jak już YT przetworzy film, ot pewnie i opcja HD się pojawi. Edytowane 29 marca 200916 l przez Keymaker
Opublikowano 29 marca 200916 l Qb3k, ja wiem, że lubisz Killersów - zrobiłem to dla Ciebie! Wielkim jakimś fanem nie jestem, a piosenka swoją drogą banalna
Opublikowano 29 marca 200916 l Autor No Kijmejker ładnie ;d Ogolnie to wyglasz jak amerykanin. Na koncu ucielo twoja przemowe =/
Opublikowano 30 marca 200916 l Widze ze dalej preferuja je.bniecie sciezki na zielony&niebieski.No (pipi)aa to sie du.py nie 3ma ;/ Czy to wina konwersji na perkusje RB?Pewnie taki rodzaj kary ze nie uzywa sie ich dramsow.Pe.daly jedne ehhh.
Opublikowano 30 marca 200916 l Na perce od GH:WT jest podobnie z tym, że rzadziej trochę bo rozłożone jest to na 5 a nie 4. http://www.youtube.com/watch?v=9QI8tz-cDVg
Opublikowano 30 marca 200916 l Sorry, że post pod postem, ale... \m/ ukończyłem karierę na perce w RB na Expercie! Też na Dani California bez przykładania się miałem 97%, spróbuję potem zrobić gold stara .
Opublikowano 30 marca 200916 l Autor To teraz przejdz kariere cała na expercie w RB2 ; ) Visions, Everlong i Painkiller to tylko przyklady =D
Opublikowano 30 marca 200916 l (pipi) xD Nie no aż tak nie gram, ale z czasem się podszkolę i mam nadzieję, że coś z tego zagram .
Opublikowano 30 marca 200916 l Autor Pierwsze podejscie po miesiecznej przerwie od tej piosenki. W koncu udalo mi sie
Opublikowano 30 marca 200916 l Sightread Ale siekana. Ta piosenka jest cholernie rytmiczna, a przy tym szybka i ciężko się operuje struną. http://www.youtube.com/watch?v=Uibus7vsjSI
Opublikowano 30 marca 200916 l Pierwsze podejscie po miesiecznej przerwie od tej piosenki. W koncu udalo mi sie Expert?
Opublikowano 30 marca 200916 l Jakoś tak dziwnie, bo patrzyłem FC na YT i tam koleś miał ponad 300k. A tak naprawdę to nie zauważyłem napisu Expert na zdjęciu xD Edytowane 30 marca 200916 l przez qb3k
Opublikowano 30 marca 200916 l Autor Wiem ze wynik nie jest zbytnio rewelacyjny bo duzo sobie razy nie potrzebnie odpoczywalem na drum fillach ;d To juz maly kroczek do przejscia endless'a na expercie ;p
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Sightread "Tom Sawyer" und "Master Exploder" na dramsach poziom Xpert- po 4 gwiazdki Jestem z siebie dumny.
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Muszę się upewnić: jesteś świadom tego, co znaczy określenie "sightread" ?
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Nie sądzę żeby ktoś kto nie zna słowa sightread nie wiedział co ono znaczy.
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Tak, na Expercie po raz pierwszy. Siedziałem dzisiaj w szkole, słuchałem OST "PoD" i stwierdziłem: "ku.rwa, ja nie grałem Mastera na perce O_o", a wcześniej skapowałem, że Toma grałem na Hardzie w jedynce, a to przecież Rush, autorzy przezaj.ebistego na perce "The Trees", więc miałem już 2 songi do zagrania po szkole