Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano

No to chyba z naszych podwórkowych dramerów tylko ja jeszcze Ewerląga nie zagrałem :E Gosh, jaki wstyd, zwłaszcza, że loffciam Fó Fajterz.

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
No to chyba z naszych podwórkowych dramerów tylko ja jeszcze Ewerląga nie zagrałem :E Gosh, jaki wstyd, zwłaszcza, że loffciam Fó Fajterz.

HUAHUA NOOB

Opublikowano

HUAHUA NOOB

Wiesz co mnie to? Patrz sygnaturę :)

Opublikowano

HUAHUA NOOB

Wiesz co mnie to? Patrz sygnaturę :)

Jebany pirat ...

xD

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jeszcze ja.

Ale ja na medium pociskam. ; )

Opublikowano
Jebany pirat ...

xD

A skąd śinteks, Adaśko i Wallerot mają Smash Hits? :> ;)

Opublikowano

Andrzej, jo mom to od "Bojan_Zaw". Nie żadnego wujka.

Opublikowano

A Bojan to tam kiedyś na x360iso.org o re-up linków do Rockbanda prosił :P

Opublikowano

Właśnie zagrałem Panic Attack na Expercie, ale nie zrobiłem fotki :(, potem jak jeszcze raz zrobię to wrzucę. Sama piosenka jest dość łatwa po za intrem i końcówka też lekko przytrudnawa, tak to banalnie się overdrive'a zdobywa i w krytycznych momentach sruuu...

Teraz tylko Visions, doszlifować granie Everlonga i tego Panic Attack i Endless Setlist :).

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

..i jeszcze będziesz chciał zdobyć bladder achievment ?? :o

hehe..... dobre :wtf:

Edytowane przez AdaSKo2211

Opublikowano

Bladder nie zrobie, ale nie rozumiem co cię tak śmieszy, ja wiem, że masz mniemanie o sobie, że jesteś najlepszy i w ogóle, ale wybraź sobie, że nie jesteś jedyną osobą, która umie wszystkie piosenki na Expercie zagrać.

Opublikowano

xD

A ja zagrałem TTFAF na Xpie!!!111

na basie w Smash Hits :D

A tak naprawdę to tylko na Hardzie, ale zagrałem :)

Opublikowano

Mnie się dzisiaj udało Everlonga na hardzie owalić za pierwszym podejściem. To chyba nie tak źle, bo od przedwczoraj mam perkusję.

[ Zdjęcie ]

Opublikowano

Nieźle, nieźle :).

Ja tam Painkillera dziś zagrałem na 86%, 100,565 pkt z użyciem tylko jednego Overdrive, bo zawsze gubiłem jakąś nutkę i nie miałem na Overdrive'a :P.

Co do Everlonga to ja nie za każdym razem, ale jednak gram tak na ok. 80% przeważnie.

Opublikowano

photo0042p.th.jpg

photo0044u.th.jpg

Tak, tak jest, TTFAF :)

photo0046mkg.th.jpg

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Nie wiem, mam 15 wynik w Polsce w GamerScorze, ale ja nie mam praktycznie żadnych achievów za multi - nie mam z kim zrobić ...

Pozostała mi kariera Lefty, Righty (próbowałem zrobić, nie wyszło...), 350k $$$ do zdobycia (mam nabite jakieś 200k) i achievement za wszystkie piosenki na Expercie na 5*. Raining Blood mi został na 5*, ale mam wynik bliski 200k, co jest zbyt małym wynikiem. Muszę mosha lepiej obczaić i wers po moshu1.

Musiałbym po kolei sprawdzać osoby z wyższym GS, ale podejrzewam, że Uzny ma zrobione TTFAF. Nie mam pojęcia, którym - mało mnie to obchodzi szczerze mówiąc. Ważne, że Now That's Impressive mam :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Ładnie, ale dawaj FC na Battery jak takiś cwany xD

btw. and1pl to ja ;P

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Na PC (Frets on Fire) Ace of Spades od Motorheada na easy zrobiony perfektem na klawiaturze

Opublikowano
  • Autor
Ładnie, ale dawaj FC na Battery jak takiś cwany xD

btw. and1pl to ja ;P

na battery przyjdzie jeszcze czas <marzyciel>

i tak, to ion, chociaz juz bebny glosnie sie zrobily ; p

Opublikowano

Nie wiem jak można mieć IONa i nie grać na hi-hacie :( I w ogóle to ja bym sobie ten drugi talerz ustawił jako niebieski pad (jeżeli tak można). Ale plusior za kolejną fajną piosenkę, też lubię ją grać :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

lubie grac dla funu na hi-hacie ale kiedy robie chce dobrze zagrac piosenke to praktycznie go nie uwywam. tzn ze co, zielony bys zmienl na niebieski? ; p e-e ; d