Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano

No żeby talerz mieć na niebieskim, a nie na zielonym, bo częściej go się tam używa :P

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

tak ale podczas uzywania szybszych motywow potrafia czasem podwojnie sie wcisnac wiec wole nie ; p bebny ftw.

Opublikowano

OMG tyle co ja grałem na ionie to talerze są kompletnie nie potrzebne i jedyne do czego mogą się przydać to lan i szpan przed dziewczynami :P BTW ja nie wiedziałem że na IONowym hihacie ktoś w ogólę gra :)

BTW2 jeszcze jakieś FC podczas "dziwnego" działania forum wpadły.

17062009129c.jpgw320.png

18062009140t.jpgw320.png

18062009138k.jpgw320.png

Edytowane przez Mac167

Opublikowano

Battery 30

You scored 1,000,000 on the song Battery as a band

Acquired 6/25/2009

No qrva nareszcie \m/ Dla mnie to jest osiągnięcie! (nie licząc jako osiągnięcie w systemie xa :P)

Opublikowano

No jestem na mazurach i wziąłem ze sobą x0 i ion-a, i wstawiłem sprzęty do komórki i se gram. Zdjęcia będą jak wrócę.

Przy okazji to zrobiłem 5G* na: Two Weeks, I Get By.

A Marcin, ja nie myślę o tym że tylko ja umiem wszystkie piosenki grać na expie. Tylko w tamtym poście chodziło mi o to że ty robisz wszystko na szybko i takie tam. Zobaczysz pierdyknie ci prąd albo zatniesz się na jakże zacnej piosence o nazwie Viosions jak będziesz robił ES2 :lol:

Opublikowano
Ohh... gdyby prądu nie było to ja nie wiem co bym zrobił :D, a co do zacięcia się to jedynie Visions jest możliwe :D.

a jak zrobisz wiżyns to razem potem ES2

Opublikowano

Dziś kumpel do mnie przychodzi :P, moze pogramy Endless Setlist 2, on mnie będzie ratował co najwyżej, ale nie wiem przy czym ;D - btw. pytanie ile wytrzyma gitarka od GH:WT na bateriach 2600? Bo jak by jakoś za(pipi)iście szło to nie chcę by się nagle okazało, że bateria rozładowana i można pożegnać się z acziwem, ze bez zatrzymywania wszystko zagrać?

Opublikowano

Graj lepiej na kablu, z Uznym jak przechodziłem, to jak komuś się chciało lać (hi, Paweł :potter: ) to jeden zbierał Overdrive'a na maksa (na 2 save'y), a drugi biegl lać :) Generalnie, nie wiem, z perspektywy czasu jak tego dokonalismy, ale tadam!tadam! mamy z Uznym Bladdera :) on na Gitarze, ja na bassie. (Oczywiście expert) :)

zajęło nam to około 7,5h więc zarezerwuj sobie całe popołudnie, wyłącz telefon, neta i powiedz ze nie można Ci przeszkadzać:D

Oooo właśnie! Bo np. jak my gralismy Endless to mama Uznego zażyczyła sobie montaż baterii do wanny i Uzny leciał na 20sek w przerwie między piosenkami do łazienki. I tak przez kilka songów xD

Opublikowano

Przez neta za duże ryzyko :P

Osiągnięcie: Je.błem "Nofink els meterz" na 100% na drumsach :potter:

Opublikowano
No tak jak mówiliście, nie podchodziłem bez kabla, więc jak ktoś chce zrobić to niech da znać :P.

Ej, Marcinos. To już tego Visions zrobiłeś ;p, czy tam Panic Attack?

jak tak

to startujemy, jakoś na początku lypca?

Opublikowano

Ukonczenie kazdej czesci guitar hero na poziomie expert, +TTFAF ;).

Edytowane przez Mlodyske

Opublikowano

No daj coś spoza dwóch pierwszych poziomów trudności :D

Opublikowano

Czym zgrywasz obraz z PS3? :o

Opublikowano

To jest druga kamera ustawiona frontalnie do telewizora. :D

Zresztą, nawet jakby zgrywał z PS3, to co w tym dziwnego, z tego co wiem (co prawda mało, no ale) to zgrywa się poprzez kartę telewizyjną czy tak jakiś dekoder i nie ma znaczenia jaki sprzęt jest podłączony, chyba że się mylę. :)