Posted March 13, 200916 yr Czyli które hity powinny zostać przerobione na wersje dla plastikowych gitar ;] Osobiście bardzo bym chciał zobaczyć cos od Led Zeppelin albo Claptona ;]
March 13, 200916 yr cos z poets of the fall, ozziego, satrianiego, bucketa, no i definitywnie cale 2 albumy bang camaro :spox:
March 13, 200916 yr cos z poets of the fall, ozziego, satrianiego, bucketa, no i definitywnie cale 2 albumy bang camaro :spox: Podpisuje się pod wszystkim oprócz Poetsów, bo nie wiem co to jest
March 14, 200916 yr Właśnie! Queen! Poza tym brakuje mi Stairway to heaven, chciałbym to sobie zagrać.
March 14, 200916 yr Guns n Roses - Appetite For Destruction! Czy dożyjemy tego DLC? zapomniales o Paradise City, a na dodatek Sweet Home Alabama od LAJNARDA!
March 14, 200916 yr No to tak: Black Label Society Lynard Skynard Tool Opeth Motorhead The Cult ZZ Top Joe Walsh Gov't Mule Cream Living Colour Neil Young Rammstein Deep Purple I to chyba na tyle.
March 14, 200916 yr wszystko od: Pantera, DevilDriver, Lamb Of God, Mastodon, Shadows Fall, Dream Theater, Trivium, Fear Factory. tyle mi się przypomniało na chwile obecną.
March 15, 200916 yr wszystko od: Pantera, O TAK! Tak jak w GH 1 kultowe Cowboys From Hell I Iron Maiden w oryginale jakby był :<.
March 15, 200916 yr wszystko od: Pantera, DevilDriver, Lamb Of God, Mastodon, Shadows Fall, Dream Theater, Trivium, Fear Factory. tyle mi się przypomniało na chwile obecną. Mamy podobny gust Czekam na te zespoły z niecierpliwością.
March 15, 200916 yr Devil Driver juz jest.Tak samo Mastodon.O ile Pantere i FF czy Trivium bym z checia zobaczyl to juz Dream Theater jest najwieksza pomylka jaka by mogla sie pojawic.Nie dosc ze gówna sie nie da sluchac to grac zupelnie tez nie.Dla mnie kazdy instrument chodzi sobie jak mu sie podoba.Zero rytmu zero klimatu IMO Zobaczylbym za to Biohazard, King Diamond/Mercyful Fate i cos z core jak Dog Eat Dog czy Downset.Nie pogardzil bym tez czyms od Sugar Ray Bad Religion. Tak czy owak sluchac moge ostrej muzy ale grac to jednak wole lzejsze bardziej wesole kawalki. Edited March 15, 200916 yr by El Loco Chocko
March 15, 200916 yr Do Pantery i oryginalnych Ironów z chęcią bym pomęczył jeszcze: - Slayer - Overkill - Led Zeppelin - Deep Purple - Dire Straits hmmm
March 15, 200916 yr Devildriver, Mastodon, Machinehead może już są ale po jednym kawałku i to mnie nie satysfakcjonuje bo te zespoły to prawdziwa KOPALNIA zayebistych riffów i świetnej perkusji. Dlatego chciałbym od nich dużo, dużo więcej. To miałem na myśli w poprzednim poście. A Dream Theater nie każdemu musi się podobać, ale większość ich kawałków to 7-10 minutowe techniczne kolosy. Zaliczać takie na hardzie albo expercie to na pewno fun i satysfakcja nieziemska.
March 15, 200916 yr No satysfakcja na pewno hehe z tym ze mi brak ambicji by sie meczyc kilka godzin z jednym kawalkiem by chocby zaliczyc.
March 16, 200916 yr Weź nie bluźnij Coś z Rolling Stonesów mogliby dać, albo The Doors. RATM-em też bym nie pogardził Edited March 25, 200916 yr by Darko.
March 16, 200916 yr Behemoth żart się udał? A tak jeszcze dodał bym Van Halen obowiązkowo i może Pink Floyd
March 16, 200916 yr no oni ale IMO do RB/GH to się raczej nie nadają. chociaż z drugiej strony perkusja z Behemotha by była dobra ale dla masochistów
March 16, 200916 yr no oni ale IMO do RB/GH to się raczej nie nadają. chociaż z drugiej strony perkusja z Behemotha by była dobra ale dla masochistów Czyli jednak żart się nie udał :<. No ba, nie ma to jak blast na jednej plastikowej stopce i czterech bębenkach.\m/
March 29, 200916 yr Led Zeppelin- Heartbreaker, Black Dog, Whole Lotta Love Guns n' Roses- prawie cała AfD by sie przydała Rage Against The Machine- Know your enemy i reszta pierwszego albumu I Theory of a Deadman, a co Edited March 29, 200916 yr by Sikor