Posted March 27, 200916 yr Chyba każdy wie o co chodzi Zapewne jest taki temat dla całego PSX, jednak ja chcę zobaczyć jak Wy sobie radzicie, drodzy rock(wo)meni. U mnie jest tak: Możliwe że będę to znacząco zmieniał na jakiś TV i porządne nagłośnienie, ale to jeszcze zależy od moich planów wakacyjnych i paru innych pierdół. Myślę że i tak jest nieźle
March 27, 200916 yr Author Dają radę. Wcześniej miałem Z5450, ale ze względu że jednak nie mogłem ich zbyt dobrze rozstawic to z nich zrezygnowalem. Jak będę robił duże zmiany to zainwestuję w coś duuuużego. btw. zobaczcie co leży przy klawiaturze ;p efekt dzisiejszej gry ;p Edited March 27, 200916 yr by DeadFish
March 28, 200916 yr Sasedzi maja ze mna prze*ebane ;p Brakuje stopki przy perce, poniewaz mi sie zlamala i jest w naprawie.
March 28, 200916 yr Bartiz nie masz jak rozstawić szerzej tych kolumn? Ja bym nie mógł tak kaleczyć sprzętu
March 28, 200916 yr No ale ku.rwa bez przesady Nie powiesz mi chyba, że takie ustawienie jest dobre...
March 28, 200916 yr Ale nie jest złe - tak jak Klucznik powiedział, to jest STEREO, jak się siedzi przed TVkiem na tym łóżku to jest akurat.
March 28, 200916 yr Ale kuwa- 2 kolumny obok siebie, a 2 kolumny w jakimś tam większym odstępie to chyba jest różnica, c'nie? Nawet jak mają magiczne STEREO. Nie wyobrażam sobie trzymać moich głośników po bokach stolika z Xklockiem, chociaż też mam STEREO. Specjalnie poprosiłem starszego żeby mi przykręcił półeczki do głośników na ścianach, stoją w odstępie mniej więcej 2 metry od siebie, a xbox jest pośrodku i jest mjut. Edited March 28, 200916 yr by qb3k
March 28, 200916 yr Nie mam jak rozstawic ich szerzej (maly pokoj;/). Ale wlasnie jak sie siedzi na tym lozku to stereo slychac dobrze;)
March 28, 200916 yr Niedługo zmieniam ten monitor na większy LCD i kupuję PS3. Głośniki zostawię, nadal są świetne.
March 29, 200916 yr Jestem kierownikiem. Wracaj do tematu "Kim jesteś"... a sio, giń, przepadnij! :catfight:
March 29, 200916 yr Pokój wstępnie jest ustawiony, jeszcze zmieni się mebel na którym stoi, pozycja konsol no i kilka szczegółów .
March 29, 200916 yr .. a te twoje konsolki oddychają czymś wogóle wszystkie tak obok siebie, a wentylatory od Ps3 są zakryte telewizorem..