Opublikowano 27 marca 200916 l Chyba każdy wie o co chodzi Zapewne jest taki temat dla całego PSX, jednak ja chcę zobaczyć jak Wy sobie radzicie, drodzy rock(wo)meni. U mnie jest tak: Możliwe że będę to znacząco zmieniał na jakiś TV i porządne nagłośnienie, ale to jeszcze zależy od moich planów wakacyjnych i paru innych pierdół. Myślę że i tak jest nieźle
Opublikowano 27 marca 200916 l Autor Dają radę. Wcześniej miałem Z5450, ale ze względu że jednak nie mogłem ich zbyt dobrze rozstawic to z nich zrezygnowalem. Jak będę robił duże zmiany to zainwestuję w coś duuuużego. btw. zobaczcie co leży przy klawiaturze ;p efekt dzisiejszej gry ;p Edytowane 27 marca 200916 l przez DeadFish
Opublikowano 28 marca 200916 l Sasedzi maja ze mna prze*ebane ;p Brakuje stopki przy perce, poniewaz mi sie zlamala i jest w naprawie.
Opublikowano 28 marca 200916 l Bartiz nie masz jak rozstawić szerzej tych kolumn? Ja bym nie mógł tak kaleczyć sprzętu
Opublikowano 28 marca 200916 l Ocipiałeś ? Przecież to stereo, nie trzeba tego rozstawiać jakoś specjalnie.
Opublikowano 28 marca 200916 l No ale ku.rwa bez przesady Nie powiesz mi chyba, że takie ustawienie jest dobre...
Opublikowano 28 marca 200916 l Ale nie jest złe - tak jak Klucznik powiedział, to jest STEREO, jak się siedzi przed TVkiem na tym łóżku to jest akurat.
Opublikowano 28 marca 200916 l Ale kuwa- 2 kolumny obok siebie, a 2 kolumny w jakimś tam większym odstępie to chyba jest różnica, c'nie? Nawet jak mają magiczne STEREO. Nie wyobrażam sobie trzymać moich głośników po bokach stolika z Xklockiem, chociaż też mam STEREO. Specjalnie poprosiłem starszego żeby mi przykręcił półeczki do głośników na ścianach, stoją w odstępie mniej więcej 2 metry od siebie, a xbox jest pośrodku i jest mjut. Edytowane 28 marca 200916 l przez qb3k
Opublikowano 28 marca 200916 l Nie mam jak rozstawic ich szerzej (maly pokoj;/). Ale wlasnie jak sie siedzi na tym lozku to stereo slychac dobrze;)
Opublikowano 28 marca 200916 l Niedługo zmieniam ten monitor na większy LCD i kupuję PS3. Głośniki zostawię, nadal są świetne.
Opublikowano 29 marca 200916 l Jestem kierownikiem. Wracaj do tematu "Kim jesteś"... a sio, giń, przepadnij! :catfight:
Opublikowano 29 marca 200916 l Pokój wstępnie jest ustawiony, jeszcze zmieni się mebel na którym stoi, pozycja konsol no i kilka szczegółów .
Opublikowano 29 marca 200916 l .. a te twoje konsolki oddychają czymś wogóle wszystkie tak obok siebie, a wentylatory od Ps3 są zakryte telewizorem..