Jump to content

problem z kodem-zdrapką

Featured Replies

Posted

Kupiłem sobie na allegro 30 dniowy kod po wpisaniu wyskakuje mi nastepujaca informacja: "Nie mozna pobrać informacji z rynku usług XL. Spróbuj później. Kod stanu 8015d080.

Czy powinienem reklamować ten kod?

• Replies 6
  • Views 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ostatnio ktoś tu miał podobny problem i albo przeczekał i po jakimś czasie wbił kod, albo zrobił to na stronie xboxa. Podziałało.

• 3 weeks later...

Mam ten sam problem przy wpisywaniu zdrapki z poziomu konsoli i jakby to nie bylo dosc wkurzajace mam jeszcze jeden problem... >_>

Chcialam wstukac kod przez net, ale na stronie Xboxa, pomimo, ze konto mam na UK i zawsze i wszedzie zaznaczalam UK, w miejscu gdzie musze wpisac adres mam na twardo wpisane US i nie da sie tego zmienic :| jakis pomysl co z tym zrobic? a moze olac i wrzucic jakis adres z US?

Sorki za post pod postem,

ale szperalam na zagranicznych forach i okazuje sie ze wiekszosc graczy (wszyscy?) ktorzy maja taki problem, wczesniej korzystala ze zdrapki 48h. Niby uszkadzaja one konto w jakis sposob i nie da sie apgrejdowac konta na Golda. Microsoft w odpowiedzi na maile zwala wine na niby niewazne adresy e-mail na kotre sa zalozone konta.

Moze ktos potwierdzic? Jakos nie usmiecha mi sie zakladanie nowego GT :/

• 2 weeks later...

Kurde a ja ostatnio grałem na zdrapkach 48h .Teraz kupuje golda i może być nieciekawie , jeśli to prawda.

• 4 weeks later...

Pare razy mailem triala ale gold na 12 miechow wpadl bez problemu do konsoli