Posted April 22, 200916 yr Tu kazdy moze pisac jaki Deadish jest wspanialy i jaki wymiatacz z niego. Wpisujemy tez miasta. Prostaczki, nooby i casualowe miski moga spierdalac.
April 22, 200916 yr no lucek zes do(pipi)al teraz niezle, chyba ze to ironia. jak nie to przepraszam was mistrzowie i nie przeszkadzam wam w dalszym lizaniu sobie nawzajem c.ipek. Wielad ujął to najlepiej. To w takim razie ja (pipi)m mistrzu Lucku. Edited April 22, 200916 yr by qb3k
April 22, 200916 yr Sieradz pragnie kostki gitarowej Dedfisza!!!11 Ano tak, to przecież plastikowa gitara w tym gitar hirze jest...
April 22, 200916 yr Uzny jest lepszy, naprawdę. Nie no dobra, żartuje hehe, ale jestem zabawny, niah niah. Wpisujemy miasta? Lucek nie od razu lepiej państwa, planety i galaktyki. Po co się rozdrabniać?
April 22, 200916 yr Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie
April 22, 200916 yr Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno?
April 22, 200916 yr Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno? Nie uważasz, że już dość beki? Idź kabaret oglądnąć w telewizji.
April 22, 200916 yr Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie i wlasnie o to chodzi, ja tez nie lece i nei zkladam tematu w call of duty tylko dlatego ze udalo mi sie zrobic wszystkie zlote bronie mam zloty krzyz i prawie wszystkie chelenge ukonczone na multi bo to na maksa żalowe.
April 22, 200916 yr Hah, <tarza się ze śmiechu po podłodze> Wy to macie poczucie humoru, dziękuję że jesteście, przynajmniej nie chodzę smutny, bo takie wesołe chłopaki z luźnym podejściem do życia mi pomagają, ach <kłuje w boki i mówi: "O wy smyki">. Moi.! ; **** Edited April 22, 200916 yr by s1ntex
April 22, 200916 yr Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno? Nie uważasz, że już dość beki? Idź kabaret oglądnąć w telewizji. "Idź kabaret" to możesz sobie do lustra powiedzieć;] Beka jest dopóki jest jakikolwiek odzew, przez swój brak asertywności sztucznie ją wydłużasz;]
April 22, 200916 yr Ja jestem lepszy, a tacy Gracze jak "DeadFish" mogą mi kawkę parzyć. Niestety nie mam gitary.
April 23, 200916 yr Etatowy hardowiec z Zakopca gratuluje majstachowi rybie, za te plastikowe wyczyny obiecuje mu zrobić za to masorz chu'ja i nieśmiało prosi o zmniejszenie rybiego igo. Edited April 23, 200916 yr by Masorz