Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Tu kazdy moze pisac jaki Deadish jest wspanialy i jaki wymiatacz z niego. Wpisujemy tez miasta. Prostaczki, nooby i casualowe miski moga spierdalac.
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l no lucek zes do(pipi)al teraz niezle, chyba ze to ironia. jak nie to przepraszam was mistrzowie i nie przeszkadzam wam w dalszym lizaniu sobie nawzajem c.ipek. Wielad ujął to najlepiej. To w takim razie ja (pipi)m mistrzu Lucku. Edytowane 22 kwietnia 200916 l przez qb3k
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Sieradz pragnie kostki gitarowej Dedfisza!!!11 Ano tak, to przecież plastikowa gitara w tym gitar hirze jest...
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dajcie juz odpust. podpis Edytowane 22 kwietnia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Uzny jest lepszy, naprawdę. Nie no dobra, żartuje hehe, ale jestem zabawny, niah niah. Wpisujemy miasta? Lucek nie od razu lepiej państwa, planety i galaktyki. Po co się rozdrabniać?
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno?
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno? Nie uważasz, że już dość beki? Idź kabaret oglądnąć w telewizji.
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie i wlasnie o to chodzi, ja tez nie lece i nei zkladam tematu w call of duty tylko dlatego ze udalo mi sie zrobic wszystkie zlote bronie mam zloty krzyz i prawie wszystkie chelenge ukonczone na multi bo to na maksa żalowe.
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Hah, <tarza się ze śmiechu po podłodze> Wy to macie poczucie humoru, dziękuję że jesteście, przynajmniej nie chodzę smutny, bo takie wesołe chłopaki z luźnym podejściem do życia mi pomagają, ach <kłuje w boki i mówi: "O wy smyki">. Moi.! ; **** Edytowane 22 kwietnia 200916 l przez s1ntex
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Dobra (pipi)a, dajcie sobie siana, Fisz po prostu chcę się pochwalić albo jest ciekaw co i jak, nie udowodnimy mu ani tego ani tego, a jak chce to niech zakłada tematy, sam się bardzo cieszę jak (pipi)nę w jakieś piosence FC, ale z powodu jednej nie będę zakładał całego topicu, z powodu wielu czemu nie... zatem dajcie sobie na wstrzymanie no i brawo za zdrowe podejście, a to już się pośmiać nie wolno? Nie uważasz, że już dość beki? Idź kabaret oglądnąć w telewizji. "Idź kabaret" to możesz sobie do lustra powiedzieć;] Beka jest dopóki jest jakikolwiek odzew, przez swój brak asertywności sztucznie ją wydłużasz;]
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Ja jestem lepszy, a tacy Gracze jak "DeadFish" mogą mi kawkę parzyć. Niestety nie mam gitary.
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Etatowy hardowiec z Zakopca gratuluje majstachowi rybie, za te plastikowe wyczyny obiecuje mu zrobić za to masorz chu'ja i nieśmiało prosi o zmniejszenie rybiego igo. Edytowane 23 kwietnia 200916 l przez Masorz
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Zobaczyłem Wasz temat i z miejsca odechciało mi się tego grupowca <_<