Opublikowano 18 czerwca18 cze Jak pisałem wcześniej, głównie dla The Cure ide, mam tak blisko, że mogę z buta iść na festiwal, to żal odpuścić. Jakbym jeszcze musiał ogarnąć nocleg, dojazd, to bym się pewnie wtedy zastanawiał.
Opublikowano 23 czerwca23 cze Fajna prognoza, upały, słońce, sraka na opka i znowu upały i słońce, klasyk
Opublikowano 27 czerwca27 cze Prognozy pogody coraz bardziej niesprzyjające... Mam nadzieję, że się jednak mylą (choćby jak w przypadku ostatniej majówki...) Ale coś mi mówi, że jednak pogoda może być nadal mocno "festiwalowa" 😅 (płaszcz przeciwdeszczowy i gumiaki ??)
Opublikowano niedziela o 21:325 dni Nie zazdroszczę. Ale co to za opener bez nawałnicy? Kiedy to odwołali koncert? 4 lata temu?
Opublikowano środa o 00:133 dni Długoterminowe prognozy pogody okazują się nazbyt pesymistyczne... Tegoroczny Openerek wydaje się być coraz bardziej pobłażliwy, przynajmniej jeżeli chodzi o warunki pogodowe... Będzie nadal festiwalowo, ale już chyba nie tak ekstremalnie? 👍
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. I jak wypadl the Cure na zywo? Cos tam sluchalem na tvp jak lecialo jak gralem w gierki i widzialem ze zaczelo padac ale chyba dowiezli chlopaki?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Koncert petarda, w ich wieku nie spodziewałem się ponad 2 godzinnego występu na takim poziomie. Tylko pogoda chuj, tak nas przewiało, że po The Cure się zwineliśmy na chate. Wkurwili mnie ze Slowdive, koncert opozniony z powodów technicznych i zagrali tylko 30 minut
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kjury dowieźli. Wspaniały koncert był. Bawiłem się wyśmienicie. Wyjebane na pogodę. Do teraz mi szumi wiater xd Wiadomo, to był festiwal, byłem na nich nie pierwszy raz, ale to był jeden z lepszych występów u nas. Było znakomicie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wiatr i deszcz zrobiły swoje. Zalało ich, i ich sprzęt, więc musieli skończyć wcześniej niż planowali. Smith powiedział, że "to musi być ostatnia piosenka", i zagrali... "Boys Don't Cry" 😅Świetny, mimo ulewy ponad 2-godzinny, koncert 👍