Opublikowano 19 maja 200915 l Wg. recenzji na ign.com gra jest tragiczna... Sam nie grałem, ale do pewnego stopnia recenzentom wierzę.
Opublikowano 19 maja 200915 l Dziwne te "recenzje" procentowe. Gra na ps3 ma blisko 80% a na ps2 niecałe 50 % ? Rozumiem że jest słabszy silnik graficzny itp ale co konkretnie różni w tej grze te platformy?
Opublikowano 19 maja 200915 l Przeczytaj 3 recki a sie dowiesz :>. Mercenaries 2 tez bylo na obecne geny i PS2 lecz na tej drugiej byla straszna kupa. Widocznie juz nikt nie stara sie robic dobrych gierek na "martwa" konsole.
Opublikowano 19 maja 200915 l To nie mój preferowany obcy język więc nie poczytam, chyba nie temu służy forum.
Opublikowano 25 maja 200915 l To nie mój preferowany obcy język więc nie poczytam, chyba nie temu służy forum. Dlatego istnieje taki dobrobytek jak !'google translate'! , fakt że tłumaczenie na medal to nie jest, ale sens zdania myślę że da rade zrozumieć. Edytowane 25 maja 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 25 maja 200915 l Dobra, ja napiszę. Trochę pograłem, gra do strawienia, ale bez rewelacji. Lepsze niż "Mercenaries 2" (ocena w kategorii upośledzonych konwersji) mniej więcej taki fun jak w SW:TFU na PS2. Jak dostaniecie za darmo, można pograć, ale jak macie zamiar kupić - darujcie sobie, jest wiele lepszych gier. A tu filmik jak grałem:
Opublikowano 26 maja 200915 l Nie działa ten filmik. Co do Translatora, dzięki za takie uwagi, mam co robić z odrobiną wolnego czasu którym dysponuje. 8)
Opublikowano 26 maja 200915 l Nie działa ten filmik. Co do Translatora, dzięki za takie uwagi, mam co robić z odrobiną wolnego czasu którym dysponuje. 8) Najedź myszą na okno z filmem, wciśnij prawy przycisk żeby wywołać menu kontekstowe i wybierz opcję "Watch on YouTube", albo skopiuj sobie link. Co się wolnego czasu tyczy, jeśli chcesz go poświęcić na wypuszczanie flaków z growych panopków, zarejestruj się na LavaLit, ściągnij i rozpakuj to, po czym uruchom plik OpenBOR.exe. Rozgryzienie angielszczyzny w menu ułatwi to narzędzie. Niniejszej porady udzielam bez żadnych złośliwych intencji. P.S. Okej, poświęciłem się i obejrzałem ten filmik. Animacja i wykrywanie kolizji nieco lepsze niż w Soul Reaverze 2 z 2001 roku, ale w sumie tamta gra miała chyba okazalszą grafę. Nie zobaczyłem tu niczego, co byłoby warte pieniędzy i czasu kogoś, kto nie grał jeszcze w produkcje Capcomu na PS2 takie jak Onimusha 2, Devil May Cry 3 (Second Edition), God Hand czy nawet Shadow of Rome (w tę ostatnią sam jeszcze nie grałem, ale jest ponoć przebrutalna i trudno uwierzyć, żeby Capcom schrzanił system walki). Miniona generacja hojnie obrodziła tego sortu nawalankami. Edytowane 26 maja 200915 l przez Sonotori
Opublikowano 28 maja 200915 l Sonotori dzięki. Filmik troszkę odrzucił mnie od gry. Momentami przypomina mi grę zręcznościową zawartą w Tekkenie 5, ciągle te same tekstury itp
Opublikowano 29 maja 200915 l Ty Tekkena nie obrażaj 0-0 !! Są rzeczy które nawet wytykane potrafią być lepsze od innych ... .
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Oczywiście gra nieszczególnie urodziwa może być po prostu fajna. Mało kto Ci zarekomenduje God Hand jako must-have, ale mimo surowej grafy to właśnie God Hand jest dla mnie jednym z najważniejszych exclusive'ów na PS2. Drugi taki brylancik to Gradius V. Za te gry trudno przepłacić. Skondensowana frajda (przyprawiona migdałami frustracji). Edytowane 1 czerwca 200915 l przez Sonotori