Opublikowano 17 czerwca 200915 l Bo porządek na tym świecie mój drogi kraku musi być. A tak na serio - luźny dzień w pracy mam a po weekendzie to wogóle mi narzczona bana założy jak wróci to "tyle" będziecie mnie widzieć... I jak ganię? Pomagam przecież w zrozumieniu istoty rzeczy. Daje linki do odpowiednich tematów, wyjaśniam itp. Dobrze że moda nie mam bo by warny latały jak skowronki Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Jak ktoś będzie miał jeszcze kod do bety uncharted 2 to też chętnie przygarne
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Chetnie oddam swoje konto z beta za jakas gre z PSS (glownie interesuje mnie MGS i Bomberman)
Opublikowano 22 czerwca 200915 l W zamian za bete oddam dodatek big surf island do BP(Us ver.) Za przeproszeniem, ale chyba Cię posr.ało. <moralizator>Obiektywnie patrząc to chyba za dużo kasy za kilka dni gry w betę gry, którą i tak zapewne kupisz. </moralizator>
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ja już nie będę grał za mało czasu mam, mogę komuś udostępnić konto. pierwszy lepszy na pw. Edytowane 23 czerwca 200915 l przez ATG