Opublikowano 25 lipca 200915 l skarpetki noname, majtki tak samo, koszulka stopro, spodenki puma. Poza bokserkami z south park i okularami, ktore za moment zdejme bo ide w kime nic.
Opublikowano 7 września 200915 l Zielony tiszert, nieosrane gacie, ciemnoniebieskie dżinsy oraz skarpetki i pantofle.
Opublikowano 7 września 200915 l Zielony tiszert, nieosrane gacie, ciemnoniebieskie dżinsy oraz skarpetki i pantofle. Chodzisz w domu w pantoflach? Oo dżinsy i granatowy tiszert.
Opublikowano 7 września 200915 l koszulka etniesa czerwona i krotkie spodenki, gdyz jestem po treningu
Opublikowano 7 września 200915 l pilkarskie spodenki od ziny, szara koszulke z targu, niebieskie skarpetki z targu, granatowe gacie z targu, i skorzane klapki z targu jestem fajny?
Opublikowano 8 września 200915 l No chyba nie w glanach czy innych adidasach? A może boskiem? o0 w domu to się raczej w kapciach albo klapkach popierda.la a nie w obuwiu wyjściowym. Lol.
Opublikowano 8 września 200915 l No skórzane klapki mam na girach a nie pantofle, kur.wa jeden wyraz mi się popierdasił. A teraz to mam koszulkę z Majkelem Dżeksonem !one1
Opublikowano 8 września 200915 l Ręcznik. Chcesz żebym go dla Ciebie zdjęła? Edytowane 8 września 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 8 września 200915 l Autor Spodenki Jordan i tiszert Toyota Land Cruiser 4x4 Klub Polska <ok>
Opublikowano 8 września 200915 l Bokserki w kratkę i t-shirt Post Regiment. A noc dopiero się zaczyna!
Opublikowano 28 września 200915 l Zależy kiedy bo jak jest zimno to inaczej jak jest ciepło to też inaczej a jak jest tak średnio to też inaczej
Opublikowano 28 września 200915 l Zależy kiedy bo jak jest zimno to inaczej jak jest ciepło to też inaczej a jak jest tak średnio to też inaczej bez kitu
Opublikowano 30 września 200915 l Czarne dżinsy i koszulkę Cannibal Cropse oraz szare boksery i ciemnoniebieskie skarpetki i czarne skórzane papucie.
Opublikowano 30 września 200915 l Czarne skarpety, bokserki czerwone w mikołaje, dresy czarne adidas, t-shirt brązowy z bazarów <sexi>