Jump to content

Co na początek?

Recommended Posts

Witam panowie. Od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiejś gry muzycznej, gdyż są dla mnie całkiem fajne :P I myślę powoli nad kupnem jakiegoś zestawu na początek. Najlepiej tanio, acz nie musi być jak najtaniej :P W GH grałem parę razy u kolegi, ale w miastowym turnieju zająłem nieostatnie miejsce :P Na medium jakieś piosenki z GH(nie wiem jaka część, pamiętam że grałem Turning Japanese na PS2 grałem). Więc gitara i gra. Gitara najlepiej bezprzewodowa i fajna z wyglądu(:P), a gra tania i żebym miał z kim pograć... Jakieś propozycje?

PS mam nadzieję, że nie było jeszcze takiego tematu.

Edited by Nadrill
  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Chciałbym też wiedzieć, jaką gitarę wziąć, a nie tylko grę. :)

Mam Xplorera i Les Paula i powiem tylko tyle.

Xplorer>Les Paul

EDIT:

Co do samej gry to bierz GH3 po niej, każda inna gra będzie Ci się wydawała prościutka.

Edited by teddy

Co to jest HOPO? :P

Mówicie, że GH3... No, jest fajna muzyka i gitarka bezprzewodowa. Dobra jest? Szkoda, że nigdzie nie mogę znaleźć zestawu w jakiejś niskiej cenie(kiedyś pamiętam jak patrzyłem z pół roku temu to był za 260 zł).

GH3 sprawi, że będziesz kolejnym nerdem narzekającym jakie w innych grach są zepsute systemy, nieczytelne gryfy, niewystarczająco okrągłe kwadraciki.

Kup GH2/RB2, GH3 później.

Fisiu - Les Paul z GH3? :S chyba tylko Fender z RB jest słabszy. Gitara z WT i Xplorer, są o wiele lepsze, ze względu przede wszystkim na mniejszą awaryjność, a i komfort grania.

Pozdro

To może ty jesteś taki za(pipi)isty, że ci gitary padają od razu... :lol: , ja mam swoją od 4 miesięcy i nie ma żadnego problemu i znam troche osób którym też przez długi czas wszystko ok działa.

Przecież ty grasz na drumsach :rolleyes: Pomijam to, że ociekam za(pipi)istością, ale Les Paul żyje do tej pory ;)

To może ty jesteś taki za(pipi)isty, że ci gitary padają od razu... :lol: , ja mam swoją od 4 miesięcy i nie ma żadnego problemu i znam troche osób którym też przez długi czas wszystko ok działa.

Przecież ty grasz na drumsach :rolleyes: Pomijam to, że ociekam za(pipi)istością, ale Les Paul żyje do tej pory ;)

Pewnie dlatego gitara jeszcze cała, ale ważne, że działa xD

Za 330 to ja widziałem ostatnio samo GH: Metallica bez gitary w Empiku. To jest dopiero zdzierstwo.

Co do pytania z topicu- popieram na początek brać Guitar Hero 3.

No chyba, że masz naprawdę drewniane palce to Rock Band 1.

Edited by Masorz