Opublikowano 16 lipca 200915 l PAL 1. The Sword of Bersekr 2. Jet Set Radio 3. Soul Calibur 4. Grandia 2 5. MSR 6. F355 Challange 7. Legacy of Cain Soul Reaver 8. ChuChu Rocket 9. Tomb Raider 4 10. Timespliters 11. Trickstyle 12. Confidential Mission 13. Grinch NTSC-U 14. DOA 2 15. Crazy Taxi NTSC-J 16. Virtua Striker ver.2000.1 Poluje jeszcze na Shenmue, Sonic'a i Resident'y, updaty bede tu zamieszczał systematycznie . Edytowane 16 lipca 200915 l przez Afroman
Opublikowano 16 lipca 200915 l po co kolejny taki temat? juz jest ogolny o grach na wszystkie konsole... no ale nie niech bedzie, trzeba ten dzial jakos rozruszac. _____________________________________________ u mnie malutko aktualnie zbieram na REZ'a
Opublikowano 16 lipca 200915 l Masz ich może mało, ale każda z twoich gier jest przynajmniej b. dobra. U mnie wygląda to tak: Edytowane 16 lipca 200915 l przez Maiden
Opublikowano 19 lipca 200915 l Maiden - same perełki brachu... Moja kolekcja - niestety sporo śmieci... PAL: Aerowings Blue Stinger Buzz Lightyear of Star Command Chicken Run Chu Chu Rocket Crazy Taxi Deep Fighter DreamKey 1.5 DreamOn 4 DreamOn 16 Ecco the Dolphin: Defender of the Future F1 World Grand Prix F355 Challenge Hardcore ECW Revolution Hidden & Dangerous Incoming Maken X Metropolis Street Racer Millenium Soldier Expendable MOHO NBA 2K NBA Show Time: NBA on NBC Phantasy Star Online Power Stone Quake 3 Arena Re-volt Ready 2 Rumble Boxing Record of Lodoss War Red Dog Superior Firepower Sega GT Sega Rally 2 Shenmue Shenmue 2 Silent Scope Snow Surfers Soul Calibur Speed Devils Starlancer Suzuki Alstare Extreme Racing Sword of the Berserk: Guts Rage Tokyo Highway Challenge Tomb Raider: The Last Revelation Toy Commander Toy Racer Trickstyle UEFA Dream Soccer UEFA Striker Ultimate Fighting Championship Vigilante 8: Second Offense Virtua Striker 2 ver.2000.1 Virtua Tennis 2 Who Wants to be a Millionaire Worms Armaggedon WWF Attitude WWF Royal Rumble NTSC U Carrier D2 Illbleed Tokyo Extreme Racer 2 NTSC J D2 Dynamite Deka 2 Dream Passport 3 Real Sound: Kaze no Regret Shenmue Space Channel 5 Edytowane 11 października 200915 l przez TroniC
Opublikowano 19 lipca 200915 l Wessało mnie na dobre... Klimacik tej konsolki i gry są jedyne w swoim rodzaju... Czas nadrobić zaległości...
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l niektórzy po prostu nie chcą chwalić się stertą crapów jaką posiadają (vide ja ) orientuje się ktoś czy wersje przedprodukcyjne (pre-production copy) są cokolwiek warte? Mam takiego Time Stalkersa.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l na ebay'u takie wersje sa wysoko wyceniane, ale nie widzialem jeszcze zeby ktos to kupowal. to jest wersja z biała etykieta?
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Biała etykieta z tytułem gry. Sama gra odpala się i wygląda jak retail.
Opublikowano 2 października 200915 l Moja skromna kolekcja (nie tylko gier z DC) W sumie przydałoby się jeszcze project justice, power stone 2 i Shenmue i byłbym chyba niemal spełniony
Opublikowano 27 listopada 200915 l Mi się ostał Sonic Adventure/ Tomb Raider, oraz Sword of the berserk. Edytowane 27 listopada 200915 l przez Pavlis
Opublikowano 22 marca 201015 l DC kupiłem w październiku 09, a jedynie mam Jet Set Radio i zarysowane DoA2 dorzucone do konsoli ;/ Zbieranie gier na DC is a bitch.
Opublikowano 23 marca 201015 l u mnie troszke przybylo od ostatniego razu ;] mam jeszcze TR:chronicles, RE:CV i jeszcze jedna kopie chuchu rocket ale czekaja na odeslanie do sprzedawcy :F dlaczego ludzie nie mysla przy pakowaniu [do wysyłki] gier na dc?
Opublikowano 28 marca 201015 l wszystkim wam zazdroszczę głównie shenmue sam chcę kupić dreamcasta i parę gierek do niego
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Autor Aktualne zdjecia kolekcji (prawie 90 roznych pozycji): A tu powtarzajace sie na ewentualna wymiane badz sprzedaz jak kogos interesuje Edytowane 25 czerwca 201014 l przez Yuki
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Autor hehe Nie no ja nie produkuje Jakby kogos interesowalo cos z tych na ewentualna zamiane/sprzedaz to walic na gg: 6582348. Co do kolekcji, to mam taki cel, zeby stac sie posiadaczem wszystkich wydanych gier w PAL (kazdej po jednej sztuce), jest tego okolo 250 pozycji, tak wiec prawie polowe juz mam Edytowane 26 czerwca 201014 l przez Yuki
Opublikowano 4 września 201014 l Zdecydowałem się dodać swoją "potężną" listę tytułów, dla kontrastu z wcześniejszymi "maleńkimi" kolekcjami. Drodzy użytkownicy DCka o to Golden Five: 1. Sonic Adventure, 2. Soul Calibur, 3. Chu Chu Rocket, 4. Mortal Kombat Gold, 5. Crazy Taxi (ntsc).
Opublikowano 18 listopada 201014 l mały update... maly, bo maly ale zawsze cos. tak, headhunter ma dodrukowana okładkę
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Shenmue Shenmue 2 Dead or Alive Soul Calibur Tomb Raider V Ecco jeszcze jakaś bijatyka. A niedługo dojdą jeszcze obie części Sonic Adventure.
Opublikowano 7 stycznia 201411 l Zdecydowałem się dodać swoją "potężną" listę tytułów, dla kontrastu z wcześniejszymi "maleńkimi" kolekcjami. Drodzy użytkownicy DCka o to Golden Five: 1. Sonic Adventure, 2. Soul Calibur, 3. Chu Chu Rocket, 4. Mortal Kombat Gold, 5. Crazy Taxi (ntsc). Nie przesadzaj. Jesteś lepszy niż ja xD ja mam 4 tytuły na DC: 1.Chu Chu Rocket! 2.Quake III Arena 3.Shenmue 4.Soul Calibur Ale jeszcze poszerze kolekcje napewno o więcej tytułów na DC. Edytowane 7 stycznia 201411 l przez Kondeer