Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie mają jaj, nie wiem po co to dalej oglądam. Nawet nie wiem o czym jest ten sezon, poprzedniego w ogole nie kojarzę poza tym, że był beznadziejnie nudny i głupi.

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 10,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, kolejny odcinek 5 stycznia.

• Bardzo dobry pilot 4ego sezonu, aż się zdziwiłem. Może ten powrót starych scenarzystów miał na to jakiś większy wpływ. Oby tylko nie przekombinowali okrutnie, jak miało to miejsce sezon temu.

• No, to znaczy się, oni już wrócili do napisania rozdziału 4 ego, który był lepszy od 3ego. No ale dalej piszą scenariusz, to chyba dobrze, nie?  

Opublikowano

ale gruby jest chyba w Teksasie a Peter w NY...?

Ale pewnie i tak macie racje ;f

Opublikowano
  • Autor

Przewidywalny odcinek, ale fajnie ostatnio mi sie oglada Herosow.

Opublikowano

gruby zyje, no trudno. Pasdar podobno stracil prace wiec za kilka odcinkow powinien byc koniec tej dramy. Dobry motyw z Samuelem chociaz nie kumam, DLACZEGO (pipi)A PO 10 ODCINKACH?! Ktos naprawde powinien ich zagonic, zeby bardziej kondensowali scenariusze.

Opublikowano

Dlaczego?

Dlaczego trzeba było czekać 2 sezony na dobry odcinek?

Opublikowano

troche sie dzieje no i dobrze. Podobala mi sie bipolarnosc odcinka, z jednej strony (kiepski) melodramatyzm u Petrellich a z drugiej troche jajec u Bennetów. U Hiro nie bylo tak zle, chociaz te (pipi)enie o Charlie to juz przeginka.

Oby do przodu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przerwa do wiosny?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hehe, widze, że serial umarł smiercią naturalną i już nikt tego nie ogląda:) I bardzo dobrze, bo ogladac nie ma czego. Przeleciałem na forwardzie 2 nowe odcinki i straszny żal

RIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszlym tygodniu sobie przypomnialem o tym serialu, sciagnalem hurtowo te wszystkie odcinki co po przerwie byly emitowane. Oby nie bylo kolejnego sezonu.

Opublikowano

oni po prostu powtarzaja ten sam blad co w sezonie 3. Po cholere tyle tych odcinkow? Całość jest strasznie rozwleczona a pojedyńcze odcinki nigdzie nie prowadzą. Teraz zbliża się końcówka więc robi się ciekawie. Ogólnie mam nadzieję na sezon 5, 10 odcinków ładnie kończących serial. Należy im sie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

najgorszy z sezonu był Parkman

co za czubek, że by nie umieć się powstrzymać od gadania do Sylera przy ludziach

i robić z siebie idiotę

o Tracy nie wspominam, bo żal kompletny

jak w piątym sezonie usłyszę jeszcze raz tekst: Claire - misiaczku to nie dotrwam do szóstego...