Myszaq 0 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 kolejny gametime na stronie http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=827 zapraszamy do goladania Quote Link to comment
Guest Kalinho Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 (edited) jakie zasady obowiązują w oceniaczce GT? czym różni się nota 8.7 od 8.6 (prócz tego, że różnica wynosi 0.1)? czy oceny przyznaje tylko jeden recenzent czy też nota jest średnią wyciągniętą z werdyktów całej ekipy? rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze Edited September 11, 2009 by Kalinho Quote Link to comment
Faranell 269 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Jak zywkle GT trzyma poziom;) Ale zawsze gdy to ogladam to mi smutno...bo kiedys wygralem konkurs a nagrody nie otrzymalem;(;D Quote Link to comment
dawdi17 57 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Wyrzuciliście z GT to co mi się najbardziej podobało (zapewne nie tylko mnie) - scenki odgrywane przez Was przed recenzją danej gry. To miało swój urok, wyróżniało Was, bardziej chciało się to oglądać... a tak tylko świetna scenka z punciakiem i koniec... Quote Link to comment
endrjuazkd 0 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Absolutna racja, program stracil przynajmniej polowe na swojej atrakcyjnosci. Oczywiscie, nadal bede was wspieral i nabijal ogladalnosc. Narka Quote Link to comment
mashter 54 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze I wcale się nie pomyliłeś Quote Link to comment
Nemesis 1262 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Nienajgorzej, aczkolwiek poprzednie cykle programu były lepsze. Quote Link to comment
freak.4 0 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 akcje myszaqa to kwestia humoru, ale recenzje sa tragiczne. mozna usnac sluchajac tego monotonnego czytanego z kartki tekstu. podpatrzcie jak to robia za wielka woda, polecam http://revision3.com/coop pozdr Quote Link to comment
Nemesis 1262 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Fakt, moglibyście podczas montażu zadbać o jakąś synchronizację lektora z tym co dzieje się na ekranie, nie jest to rzecz jasna konieczne ale fajnie wygląda. Quote Link to comment
Recommended Posts