Skocz do zawartości

nowy Game Time

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakie zasady obowiązują w oceniaczce GT? czym różni się nota 8.7 od 8.6 (prócz tego, że różnica wynosi 0.1)? czy oceny przyznaje tylko jeden recenzent czy też nota jest średnią wyciągniętą z werdyktów całej ekipy?

rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze :D

Edytowane przez Kalinho

Opublikowano

Jak zywkle GT trzyma poziom;)

Ale zawsze gdy to ogladam to mi smutno...bo kiedys wygralem konkurs a nagrody nie otrzymalem;(;D

Opublikowano

Wyrzuciliście z GT to co mi się najbardziej podobało (zapewne nie tylko mnie) - scenki odgrywane przez Was przed recenzją danej gry. To miało swój urok, wyróżniało Was, bardziej chciało się to oglądać... ;) a tak tylko świetna scenka z punciakiem i koniec...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Absolutna racja, program stracil przynajmniej polowe na swojej atrakcyjnosci. Oczywiscie, nadal bede was wspieral i nabijal ogladalnosc. Narka

Opublikowano

rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze :D

I wcale się nie pomyliłeś :)

Opublikowano

akcje myszaqa to kwestia humoru, ale recenzje sa tragiczne. mozna usnac sluchajac tego monotonnego czytanego z kartki tekstu. podpatrzcie jak to robia za wielka woda, polecam http://revision3.com/coop

pozdr

Opublikowano

Fakt, moglibyście podczas montażu zadbać o jakąś synchronizację lektora z tym co dzieje się na ekranie, nie jest to rzecz jasna konieczne ale fajnie wygląda.