Opublikowano 9 października 200915 l Autor Update w pierwszym poście - plakat. Jeszcze raz THX dla Kila!
Opublikowano 9 października 200915 l Autor Szukam miejsca noclegowego, najchętniej dwóch. Ktoś może przekimać?
Opublikowano 9 października 200915 l Właśnie. Przydało by się jakieś info o noclegu. Ja np. nie mam możliwości dotarcia w sobotę na tą godzinę co trzeba więc muszę przyjechać już w piątek
Opublikowano 10 października 200915 l Jeśli chodzi o nocleg u mnie to niestety już mam dawno zajęty, biorę i tak aż nad to ludzi bo aż 8 osób i nie wiem jak ich tu pomieszczę (mieszkanie ma jakieś 34 m2 z czego połowa to łazienka kuchnia i wc) ;/
Opublikowano 10 października 200915 l Andrzej, ja u Insiaków spałem pod drzwiami od łazienki i nie było wcale tak źle
Opublikowano 12 października 200915 l Właśnie Raz. Powiedz co nieco o lanie bo nie wiadomo czy mamy szukać noclegu, a jak będziemy grać całą noc to problem z głowy
Opublikowano 12 października 200915 l Lepiej znajdźcie sobie nocleg. Wy nie będziecie musieli grać całą noc. Wątpię także, żeby była taka możliwość.
Opublikowano 13 października 200915 l Autor Lepiej znajdźcie sobie nocleg. Wy nie będziecie musieli grać całą noc. Wątpię także, żeby była taka możliwość. KONIEC EMBARGA NA INFORMACJE! Czytajta: Zagraj na Xbox 360 i pomóż w biciu rekordu Guinnessa Na Poznań Game Arena zostanie podjęta próba bicia rekordu świata najdłuższej sesji ?w grze Halo 3: ODST; przyjdź na PGA i pomóż bić rekord Warszawa, 13 października 2009 r. - Na zbliżających się targach Poznań Game Arena, które odbędą się w dniach 17-18 października bieżącego roku, zostanie podjęta próba bicia rekordu Guinnessa w kategorii najdłuższej trwającej rozgrywki w grze FPS. Obecny rekord wynosi 24 godziny i 4 minuty, został on ustanowiony przez Kate 'Jam' Billingham, Kirsten 'Kitt' Kearney i Eleanor 'Sarin' Saunders na konsoli Xbox 360 w grę w Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 w dniach 22-23 marca 2008. Polska próba pobicia rekordu zostanie podjęta w grze Halo 3: ODST na konsoli Xbox 360. Osobą, która podejmie się tego wyzwania jest Piotr Wysocki, czynnie udzielający się na scenie Halo. Piotr będzie walczył w trybie Firefight - dwuosobowej współpracy przeciwko kolejno nadciągającym falom przeciwników. Każdy kto odwiedzi w sobotę targi, będzie mógł podejść do stanowiska gdzie będzie odbywała się próba bicia rekordu, zarejestrować się, a następnie pograć wspólnie z Piotrem przez kilka minut. Osoba ta zostanie nagrodzona specjalnym, pamiątkowym dyplomem. Przyjdź w sobotni poranek na PGA i pomóż pobić rekord świata! Szczegółowa relacja na żywo będzie prowadzona na stronie www.cdaction.pl. POMOŻECIE?!
Opublikowano 13 października 200915 l Obecny rekord wynosi 24 godziny i 4 minuty, Hehe swego czasu tyle przy halo1 u Buliego siedzielismy, tak ponad 24h. Jak razgiz chcesz znam dobrego dilera, na pewno usiedzisz dluzej niz 24h i jeszcze ci bedzie malo hahaha Edytowane 13 października 200915 l przez KILa
Opublikowano 13 października 200915 l Lepiej znajdźcie sobie nocleg. Wy nie będziecie musieli grać całą noc. Wątpię także, żeby była taka możliwość. KONIEC EMBARGA NA INFORMACJE! Czytajta: Zagraj na Xbox 360 i pomóż w biciu rekordu Guinnessa Na Poznań Game Arena zostanie podjęta próba bicia rekordu świata najdłuższej sesji ?w grze Halo 3: ODST; przyjdź na PGA i pomóż bić rekord Warszawa, 13 października 2009 r. - Na zbliżających się targach Poznań Game Arena, które odbędą się w dniach 17-18 października bieżącego roku, zostanie podjęta próba bicia rekordu Guinnessa w kategorii najdłuższej trwającej rozgrywki w grze FPS. Obecny rekord wynosi 24 godziny i 4 minuty, został on ustanowiony przez Kate 'Jam' Billingham, Kirsten 'Kitt' Kearney i Eleanor 'Sarin' Saunders na konsoli Xbox 360 w grę w Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 w dniach 22-23 marca 2008. Polska próba pobicia rekordu zostanie podjęta w grze Halo 3: ODST na konsoli Xbox 360. Osobą, która podejmie się tego wyzwania jest Piotr Wysocki, czynnie udzielający się na scenie Halo. Piotr będzie walczył w trybie Firefight - dwuosobowej współpracy przeciwko kolejno nadciągającym falom przeciwników. Każdy kto odwiedzi w sobotę targi, będzie mógł podejść do stanowiska gdzie będzie odbywała się próba bicia rekordu, zarejestrować się, a następnie pograć wspólnie z Piotrem przez kilka minut. Osoba ta zostanie nagrodzona specjalnym, pamiątkowym dyplomem. Przyjdź w sobotni poranek na PGA i pomóż pobić rekord świata! Szczegółowa relacja na żywo będzie prowadzona na stronie www.cdaction.pl. POMOŻECIE?! Ej to kto przez te 24 godz będzie robił za murzyna ? Tak sie chcesz razgriz wykręcić, ty se będziesz grał a inni będą musieli za ciebie zapierdzielać ? Za kare podczas grania będziesz musiał udawać, że jesteś człowiekiem pustyni !
Opublikowano 13 października 200915 l Raz, jesteś moim mistrzem i obiecuje posiedzieć z Tobą przynajmniej z godzinkę :D:D
Opublikowano 13 października 200915 l A ja mam kilka pytan do Razgriza: - co jak ci się kupę zachce ? - co jak ci się siku zachce ? - jak będziesz jadł ? - jak będziesz pił ? - co jak konsola złapie rroda ? - co jak korki wyłączą ? - czy przy tobie będzie jakiś sędzia ? - czy ten sędzia też musi wytrzymać tyle co ty czy będzie się z kimś zmieniał ? - co jak się pomylili i koniec świata będzie w sobote ? No i na koniec - jak robią ludzie pustyni ?
Opublikowano 13 października 200915 l Raz zapewne zaopatrzy się w pampersy i hełm jak poniżej. :potter:
Opublikowano 14 października 200915 l Z racji wykonywanego zawodu mogę pomóc: Bez pampersa się jednak nie obędzie Raz specjalnie dla Ciebie mogę załatwić z oddziału parę takich specjałów: Opcjonalnie co byś nie musiał zbyt często zmieniać pampersów to zabiorę koleżankę po fachu która założy Ci cewnik folleya do pęcherza moczowego: Do karmienia i pojenia proponuje zgłębnik dożołądkowy: Dzięki temu przynajmniej Twoje ciało nie przeszkodzi Ci w biciu rekordu ^_^
Opublikowano 14 października 200915 l Mieczaki . Na luzie chlopak pociagnie 24h jak sie wczesniej odpowiednio wyspi, a gry nie beda nudne . Pasc moze sie jakimis batonikami i temu podobnymi zapijajac poweradem lub redbullem . Przy bardzo malym spozyciu plynow (tylko elektorolity jakies) nie bedzie potrzebowal latac do kibelka rowniez .
Opublikowano 14 października 200915 l Wiesz Matek, naprawdę doceniam Twoją pomoc, ale... Muszę podziękować A tak serio - co godzinę mogę wziąć 5 minut przerwy, ale wtedy zatrzymuje się czas ogólny, więc skoczę pewnie tylko jakieś 4-5 razy do kibelka. Odpowiedź na wszystkie pytania Andrzeja mieszczą się
Opublikowano 14 października 200915 l RAZ Ty jestes GUPI ! Ale jak bedziesz w księdze rekordów guinessa to sobie ją kupie wtedy