TroniC 12 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Start sobota - około godziny po rozpoczęciu PGA. Nagrody to: 1 miejsce : 4x Zestaw instrumentów do Rock Band 2 miejsce : 4x Guitar Hero Metallica z gitara 3 Miejsce : 4x Halo3 ODST Limited z padem Plus pucharki Niedziela - miniturniej Forza 3. Trzy okrążenia , ośmiu ludzi z najlepszymi czasami walczy ze sobą o fajne nagrody. I pucharki. Kolejne info w miarę klarowania sytuacji. 1 Quote
Zimol 85 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Przygotowania do turnieju podczas PGA ruszają na dobre. Info w temacie w miarę napływania kolejnych informacji. Pytania w ankiecie traktujcie jako poglądowe - nic nie jest jeszcze pewne w sensie formy turnieju itp. Proszę o zgłaszanie się chętnego do robienia plakatu. Doszły mnie słuchy, że w tym roku PGA to weekend przypadający na 14-16 października. Prawda to? Bo wtedy na zjazd kierwa... Quote
TroniC 12 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Kto tam jest z Poznania i może odebrać parę gratów od kuriera? Co z plakatem? Zgłosi się ktoś? ;/ Quote
KILa 4 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 (edited) Dzisiaj zrobie ten plakat, jak sie spodoba plusa chce korwa ;P Edited September 29, 2009 by KILa 2 1 Quote
misika 8 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jeszcze 11 dni sa jakies info juz?? Btw. komus brakuje 1 osoby do grania?? Quote
TroniC 12 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Jutro coś napisze - muszę być pewny 100% KILA - THX ZA WYKONANIE PLAKATU! Quote
barth 70 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 (edited) W związku z pojawieniem się nowej wersji zasad MLG (w których to główną zmiana jest zastąpienie Guardian'a Heretic'em) chcielibyśmy poznać waszą opinię na temat tego, na jakich zasadach powinniśmy zagrać w Poznaniu. Głosujcie w ankiecie, którą właśnie dodaliśmy Lista zmian w zasadach znajduje się TUTAJ. Edited October 6, 2009 by barth Quote
Flaha 25 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu. Quote
FiL4 27 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu. lol.... http://www.mlgpro.com/content/page/292001/MLG-Anaheim-Halo-3-Rules-and-Settings Powinno byc v7, bo do czasu nastepnego turnieju 4v4 w 2010 juz pewnie te zasady nawet nie beda aktualne PLUS Heretic nadaje sie idealnie prawie do kazdego trybu czego nie mozna powiedziec o innych mapach z Halo 3! Quote
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 (edited) ja tam bym was pozabijał na nowych mapach... i trybach Edited October 6, 2009 by Bukkake Na Resach^Zielony Quote
Goldi69-PL- 0 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Guardian to za(pipi)ista mapa nie wiem co im nie pasilo ze ja wy(pipi)ali Quote
_Bobek_ 19 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Guardian to je.b.any random dobrze, ze go wywalili, lockdown tez mi sie nie podobal Heretic !!! Quote
TroniC 12 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Przypominam ze gramy na zasadach PGL, a MLG to taka "baza". Nikt nie mówi ze nie możemy grac na Guardianie bo MLG go wywaliło... Będziecie chcieć - będziecie mieć. Quote
barth 70 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dokładnie. Korwa jak dla mnie możemy nawet zagrać na same Needler'y, one-shot-one-kill. Razem z Kerlem i obydwoma murzynami nawet testowaliśmy ostatnio takie zasady Quote
Kerlo 2 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dokładnie. Korwa jak dla mnie możemy nawet zagrać na same Needler'y, one-shot-one-kill. Razem z Kerlem i obydwoma murzynami nawet testowaliśmy ostatnio takie zasady Jak najbardziej jestem za powstaniem zasad nos'owych (needler one shotowych). Quote
Raz 19 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gdyby tylko dało się zabić szptganem na jeden strzał przez całą mapę, to takie byłyby oficjalne zasady PGL. SKILL FTW! Niestety zostają nam tylko słabe needlery Quote
TroniC 12 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Wątpię... Tz. my nic nie planujemy, ale Raz... Raz ma pewne nocne plany - pewnie ujawni jak będzie mógł... Quote
NiniBuba 0 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 (edited) Hmm to i ja sie pojawie ;] Bedzie ktos z "Latajacych Świń" oprocz dziecka Master Cziffa Kerla ;] ?? Kto z 100licy sie wybiera bo bede mial dwa wolne meijsca ? Kamerke juz laduje na nowy material ;] :D: A jak wychodzi turniej tak jak rok temu po PGa oficjalnym na Malcie w sobote ? do samego rana ? Edited October 8, 2009 by NiniBuba Quote
TroniC 12 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nie Buba - gramy w sobotę na hali PGA (W pawilonie Allegro). Myślę ze pierwsze mecze wystartują godzinę po otwarciu targów. Update pierwszego posta. Quote
Recommended Posts