ping 9196 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Hej, Przeszukując odmęty internetu nigdzie nie mogłem znaleźć rzeczy którą obecnie bardzo potrzebuje. Mowa o PS BB Navigatorze. Jeżeli zalega to komuś na dysku, bądź ma namiary na psbbn-a, bardzo proszę o info. Chciałbym się tym pobawić bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić BB Navigatora w akcji. Uprzedzając pytania - tak, posiadam japońskie ps2 więc jestem w stanie wykorzystać program w pełni. Quote
Berion 207 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Good, a posiadasz oryg. dysk Sony? Nie masz modchipa miejmy nadzieje? No to jest szansa, że będziesz się mógł rozkoszować OSDSYS2. ;] Niestety... chyba już wszystkie kanały developerów zostały zamknięte. Quote
ping 9196 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Odpisałem na PMkę, Dysku oryginalnego nie mam, modchipa w tej konsoli tez nie. Chcę sprawdzić w akcji Minna no golf online bo ciąży mi na półkach a bez instalacji gra nie ruszy. Quote
Recommended Posts