Opublikowano 9 listopada 200915 l Od dawna już gram na sticku, ale chciałem sobie pograć na padzie w Tekkena 6. Pad od Xa wiadomo, że się do bijatyk nie nadaje z powodu bardzo słabego krzyżaka. Dziś kupiłem sobie coś takiego: Do kupna skusił mnie wygląd krzyżaka. Co prawda celowałem w innego pada innej firmy, ale nie udało mi się go łatwo dostać w UK. No i jestem rozczarowany. Krzyżak pomimo obiecującego wyglądu wcale nie działa dużo lepiej. Do tego pad jest słabo wykonany. Chyba, że to ja już się tak mocno od pada w bijatykach odzwyczaiłem, że nie potrafię obiektywnie ocenić. Dokładnie problem polega na tym, że naciskając prawo/lewo krzyżak czasami wciska nam bonusowo górę i wychodzą nam niechciane ukosy. Co ciekawe, to w ogóle nie wciskają się przypadkowe skosy w dół. Teoretycznie więc można się przyzwyczaić i naciskać te kierunki nieco z dołu, by nie było niespodzianek. Tylko, że to parodia, a nie komfortowe granie. Tak, czy inaczej - odradzam.
Opublikowano 10 listopada 200915 l Potwierdzam, mialem tego pada i grac sie na nim nie dalo nawet w PESa Do bijatyk W MIARE nadaje sie HORI Pad EX Turbo ALE ma OKROPNE triggery ktore maja chyba jakies opoznienie. Za to sam krzyzak tam jest BARDZO DOBRY.
Opublikowano 11 listopada 200915 l Autor Podobno świetny krzyżak ma panel kontrolny od perkusji Madcatz. I byłoby fajnie, gdyby miało to jeszcze triggery. Podobno dobry do bijatyk jest Neo SE Ale nie testowałem. No i podobno do niczego innego się nie nadaje, bo ma słabe analogi.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Wie ktoś może czy w PSX Extreme był gdzieś test pada do x360 od madcatz albo joytech.? Bo wydaje mi się że tego madcatza kiedyś widziałem test w extrimie. Edytowane 15 stycznia 201015 l przez SzuwaR
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Z Padow najlepszy jaki widzialem i na jakim gram to Fightpad ze stajni MadCatza do sf4 Krzyzak w nim to dla mnie cos miedzy krzyzakiem a analogiem cos pieknego !! Do tego wieksze guziki ! grasie naprawde wysmienicie ! Jesli chodzi o sf4 to wchodzi wszystko i naprawde szybko sie przestawic mozna polecam