Opublikowano 26 lutego 201213 l ja tez pisze sie na spec ops lub survival moj blad myslalem ze to temat o mw 3 Edytowane 27 lutego 201213 l przez kubson
Opublikowano 27 lutego 201213 l ja tez pisze sie na spec ops lub survival survival w mw2?? pierwsze slysze
Opublikowano 29 lutego 201213 l jak coś można wbic spec opsy w weekend, jak coś na dzień dzisiejszy się pisze. GEJmertag mam pod avatarem <----- Edytowane 29 lutego 201213 l przez Orzeszek87
Opublikowano 1 marca 201213 l jak coś można wbic spec opsy w weekend, jak coś na dzień dzisiejszy się pisze. GEJmertag mam pod avatarem <----- jestem ogolnie dostepnny zlape Cie na sieci
Opublikowano 4 marca 201213 l Jesli ktos chce pograc na multi czy to specki czy normalnie lapac mnie R331 <--
Opublikowano 5 kwietnia 201312 l Cześć, Zastanawiam się nad powrotem do MW2 online, bo black ops 2 jakoś mi nie leży... powiedzcie czy gra dalej jest popularna online? Dużo ludzi gra? Można jeszcze kupić mapy DLC w markecie? Z góry dzięki za info. Pozdrawiam