November 17, 200916 yr Szukam kogoś do przejścia całego spec ops'a, najlepiej na weteranie. Chętni dodawać mnie do przyjaciół- JakobekS13
December 12, 200916 yr Szukam dziś wieczorem kogoś z mikrofonem do gry w spec-ops na veteranie Jak kto chce to niech mi wyslę pw albo prośbę o dodanie na XBL.
December 21, 200916 yr To samo, też szukam ludzi do spec opa, dowolny poziom tr., zainteresowani kontakt GT albo gg Edited December 21, 200916 yr by Nitro619
December 29, 200916 yr też szukam kogoś do special ops na veteranie, mam zrobione wszystkie do weź i uciekaj (snatch and grab) w charlie mój GT to murzynello
December 29, 200916 yr Gra jest za(pipi)ista. Na razie nie brałem się za Spec Opsy, ale jak ogarnę trochę co i jak to gram
January 29, 201016 yr Kurcze trochę się zawiodłem gra jest dobra ale nie wiem czy lepsza od jedynki, i w ogóle jakaś za łatwa nie chwaląc się poziom Veteran przeszedłem w jeden dzień ;/ A pro po byłby ktoś chętny na zagranie zemną w misje specjalne ? jak tak to niech pisze na gg,PW, lub na XBL : VividerAxis :] Edited January 29, 201016 yr by kamilpolpak
June 4, 201015 yr Jak tam nowe mapy bo nikt nic nie piszę. Wczoraj wyszło 5 nowych map do MW2, szczerze to dowiedziałem się przez przypadek o tym. Nie sądziłem że tak szybko wypuszczą drugą paczkę map. Widziałem jedynie filmiki na gametrailer i muszę przyznać, że wyglądają bardzo dobrze. dwie mapy z COD4 - Vacant - Strike Akurat te dwie mapki lubiłem w COD4 więc cieszy mnie ich obecność. 3 nowe mapy: - Carnival - Trailer Park - Fuel (chyba najlepsza mapa z tego co widać na filmikach) ktoś nabył już nowe mapy i może coś o nich napisać? Ja zaopatruję się w nie jutro prawdopodobnie.
July 24, 201015 yr Mam zamiar kupić oba mappacki, ale na playlistach w pięknym polskim wydaniu są tylko 2 żółte tryby dla "odrodzenia" -> pewnie chodzi o nowe Resurgence Pack, a czy po zakupie "pakietu stymulacyjnego" pojawią sie playlisty na 1szą paczkę czy mapy będą kompletnie bez użyteczne ? EDIT: ok, już wiem, przewijają sie z podstawowymi mapami na wszystkich playlistach Edited July 25, 201015 yr by murphy16
September 7, 201015 yr Od pewnego czasu zamierzam zagrać prywatny mecz z jakże szanownymi userami tego forum. Otóż w tym celu postanowiłem żebyście mnie dodali na xboxie Jeśli się uda to mecze odbyły by się w tą sobotę od godz. 19:30 to godz. 23:30. Mój nick na xboxie : SIIK BOZZ Co do umiejętności to może to być każda osoba byle by nie kampiła w jednym kącie z tubą przez 10 minut. UWAGA! Nie jest wymagany żaden map pack. A i jeszcz jedna rzecz. Będziemy grać w Team Deathmatch i Domination. Może jak dużo osób będzie chciało to S&D.
November 12, 201015 yr Pomóc komuś ze Spec Opsem sam zcalakowałem już MW 2 ale chętnie z kimś zagram. Pisać GT: OMGLOLER
January 16, 201115 yr Do tej pory nigdy nie miałem problemu z NAT-em, odblokowałem potrzebne porty i w każdej grze na X360 online działał bez zarzutu. No i MW2 du pa, bardzo często mam NAT:strict i nie wyszukuje mi żadnego meczu. Jakiś bug, wina łącz(??), czy gra wykorzystuje jakiś port niewykorzystywany w innych grach? Jakieś pomysły? wiem, gra stara, ale miło jednak czasem popykać... bez stresu, czy sie połączę.
January 22, 201115 yr uaktywnij UPnP w routerze. A jeśli to nie pomoże to odblokuj i przekieruj port 3074 (tzn ja mam taki w Black Opsie) może w MW2 jest ten sam
January 8, 201214 yr Szukam osoby, która pomoże mi odblokować osiągnięcia w Spec-Ops. Gamertag: niebianski