Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Left 4 Dead 2

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, szukam ludzi do przejscia kampanii ;) Dla funu no i achieviementow. Ten weekend pewnie bede dostepny od poludnia do poznego wieczora, w tygodniu wieczor tylko. Gt: dexxxor

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam chętnych do gry w coopa, kontrę czy co tam jeszcze :) Bez downa, ustawkowiczów i dzieci :P

Wysyłać friend requesty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Także szukam chętnych do gry dodac OlooS jak coś :)) Oczywiscie na ekspercie lub realizm

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dzisiaj wieczorem prawdopodobnie gram z kuzynem, wyślijcie friend requesty, to pogramy w 4, bez durnych botów wchodzących w linię strzału.

Edit: dobra, już Wam wysłałem. ;P

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

To trzeba było do nas dołączyć, bo graliśmy we 3 i dostaliśmy ostry wpier*ol na najwyższym poziomie trudności już w 2 etapie pierwszego rozdziału. ;/

Jakieś rady od weteranów?

Opublikowano

Ja jestem chętny.

Mam pomysł na przechodzenie kampanii na expercie (realizm również), nie wiem czy wcześniej tak graliście czy nie...

Więc tak: muszą być 4 osoby, wybiera się szefa wg kolejności alfabetycznej, czyli na początku szefem jest ten, który ma 1-szą litere bliższą "a". Po każdym zginięciu szef się zmienia na następnego itd. Szef decyduje o wszystkim i wszyscy go bezwzględnie słuchają, mówi czy ma być jedna grupa czteroosobowa czy dwie dwuosobowe, mówi gdzie w tej chwili wchodzi drużyna, czy szukają broni itd. Jeśli jest kiepski to od razu ginie cała drużyna i szef po prostu się zmienia. Chodzi głównie o to, żeby nie było zamieszania i żeby się nie rozdzielać bo jak na realizmie kogoś dopadnie hunter w domu obok to już jest prawie pewna śmierć:) Chętni mogą napisać na gg:15718889 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktoch chetny,by przejsc spokojnie wszystkie kampanie? Z randomami ta gra okazuje sie za trudna (znacznie trudniejsza od pierwszej czesci)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

szukam chetnych do gry :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam ogarniętych ludzi do poważnego szpilania w L4D2. Jeżeli ktoś chętny to pisać.

GT: kaziustein

Edytowane przez KaziuSTEIN

Opublikowano

to jak gramy jakos w l4d ? bo z przypadkowymi ludzmi jest ciezko :)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

od 18 stycznia chetnie pogram

mam oba dlc

Edytowane przez Wiiner

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Gra w to ktoś jeszcze? Chętnie bym kupił, ale nie wiem czy będzie z kim pograć coopa

Opublikowano

Ja mógłbym zagrać. Grę będę miał za tydzień, bo zamówiłem dopiero. Jakbyś grał to mój GT to maAtis9988.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra w to ktoś jeszcze? Chętnie bym kupił, ale nie wiem czy będzie z kim pograć coopa

Ponawiam pytanie czy gra w to ktoś jeszcze?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam kupilem za grosze i leży. jakbys mial jakas ekipe to moge zagrac