Opublikowano 26 listopada 200915 l http://mfestiwal.pl/mfilm/98 Ostatnio nudziło się nam z Afrem i Myszaqiem i zrobiliśmy reklamę mBanku. Fajnie jakbyście przy okazji oddali głos, trwa to 2 minuty (wystarczy się zarejestrować i później zalogować - mail z potwierdzeniem przychodzi natychmiast). Uprzedzam, żeby nic nie jeść w trakcie oglądania
Opublikowano 26 listopada 200915 l wlasnie, wlasnie... prosba o glosy - kazdy sie liczy, a nam dodaje kolejnego kroku do zrealizowania mega wy(pipi)anego pierwszego polskiego filmu akcji, zaskoczenia i bicia po mordzie z prawdziwego zdarzenia dzieks
Opublikowano 27 listopada 200915 l Takich reklamówek właśnie nam brakuje w Polskiej telewizji, niiiiice .
Opublikowano 27 listopada 200915 l LOL, dzieki temu haslu reklamowemu zawylem ;D. Troche moze to az przykre, lub tez sprytnie ironiczne i wyrafinowane, ale fuuuuuu xD Przeciez bankom klientow nigdy za wiele. Ciekawe co by na to mBank powiedzial ;].
Opublikowano 28 listopada 200915 l Szczerze?? Marnie- motywów z szeroko pojętą głupotą, nieudacznictwem i absurdem było już w reklamach tyle ile teraz liści na ziemi w parkach, czyli ani motyw świeży ani wykonanie powalające. Myszaqa jako pismaka (rym niezamierzony) szanuje i b. lubię, ale w kwestii bankowości pozostanę jednak przy Marku Kondracie
Opublikowano 30 listopada 200915 l całkiem w pipe, ale moc byłaby jeszcze większa gdyby był jeden kadr z obydwoma debilami (no off ),gdzie możnaby połączyć to co pokazaliście oddzielnie i dałbym kręcacego piruety Myqa a Mashterowi dałbym zawyć fałszem jakąś górną partię ala Bakstrit Bojs (coś jak w tej reklamie ale mocniej i jeszcze bardziej chamsko) anyways, głos poszedł bo licze na dalsze produkcje, wiecie - Paranormal Activity było zrobione za żadna kasę a taki win z tego wyszedł...czekam na polską odpowiedź
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Autor Nasza reklama przeszła do FINAŁU! Bardzo proszę o oddanie głosu wszystkim tym, którym się podoba i wszystkim tym którym się nie podoba http://mfestiwal.pl/mfilm/98
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Obejrzałem filmik i zastanawiam się jaki musiał być poziom innych produkcji, że coś takiego znalazło się w finale Chyba tylko lojalni czytelnicy wam w tym pomogli. Film wygląda jak by scenariousz został napisany w 5 minut na kolanie. Zupełnie odbiega od waszych wcześniejszych produkcji, które choć nie idealne i bardzo inspirowane grami były dobre. Może się zarejestruje tam, ale głosu mojego nie macie.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Autor W takim razie naprawdę polecam zapoznać się z innymi reklamami i edycji powyższego posta
Opublikowano 3 grudnia 200915 l To fakt obejrzałem reklamę z największą liczbą wyświetleń i do tej pory nie wiem co to do cholery miało być Nie robię tu jakiejś reklamy ale IMO game-time`owcy rządzą
Opublikowano 6 grudnia 200915 l super reklama:), trzeba sie zarejestrować Edytowane 6 grudnia 200915 l przez Nitrom
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Trzeba przyznac ze slaby odzew chyba ze strony czytelnikow, ledwie 1000 glosow, poza tym chyba jakiś spisek jest, bo pierwszy film trzaska glos co minute, mają ponad 100 przewagi, a konkurs chyba dzisiaj się kończy. obawiam sie ze spisek jest mozliwy.. /chociaz dzisiaj ludzie niechetnie podaja swoje dane.. by potem miec spam w skrzynce Myq nie musisz sie tlumaczyc tym tłuczkom tam w komentach:) ale dobre z tą 1 w nocy
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Witam. Została godzina do zakończenia festiwalu - więc jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu zachęcam do oddania na nas - jeśli oczywiście praca się podoba - konkurencja goni!! Pozdrawiam;)
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Głosu nie oddałem, gdyż dopiero teraz obczaiłem temat. Ale rozj.ebaliście mnie, masakra XD Jestem w szoku normalnie, Myszaq, po ujrzeniu cię "takiego" nie wiem co myśleć;-)
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Ach, ta polska mentalność - ktoś ma szansę na wygraną to od razu doszukujemy się przekrętów, machlojek i innych tanich zagrywek. Sprawdźcie komentarze pod reklamą - żenada. Co do samego filmu to na początku miałem minę z cyklu "WTF?", ale przy końcówce (i tańcu w wykonaniu Mysza - rządzisz!) udławiłem się herbatą ze śmiechu. Byłbym zadowolony widząc taką reklamówkę w polskiej telewizji
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Wasza reklama bardzo fajna. to co wygrało może sie schować...chociaż klimat typowy dla polaczków siedzących przed tv, niby śmieszne, ale jednak troche żenada (jak reklama z "drwalami"). pół dnia nucę sobie "ewryyyting"
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Ewryting zdecydowanie lepsze. Krótsze przez co się nie nudzi, a jest pomysł i element zaskoczenia mimo wszystko, bo każdy wiedział, że będzie coś nie tak z połowę tańszym striptizerem. Graty dla moralnych zwycięzców:)
Opublikowano 10 grudnia 200915 l jedno ciekawe zdjecie( chociaz ten aspekt w tym temacie jest akurat najmniej wazny)....nie czuje przekazu....miało byc smiesznie a niestety nie jest... oczywiscie jesli chodzi o moja skromną (wybredną) osobę..... reasumując - mnie to nie kręci ani nie bawi... Do Team One jeszcze "troche" brakuje;] ale fajnie, ze cały czas działacie w temacie.