NerkoWiktor 52 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Nie wiem czemu, ale część wiadomości na gg do mnie nie dochodzi. Niektóre dochodzą w połowie rozmowy, następnego dnia, a czasem w ogóle. Jest na to jakaś rada ? jesli przejde na aqq albo tlen to problem zniknie ? Quote Link to comment
El Loco Chocko 2029 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Sprobuj AQQ.Nic nie tracisz. Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Prawdopodobnie wina GG. Na AQQ tez tak kiedys mialem. Moze uzywasz starej wersji GG6? Quote Link to comment
NerkoWiktor 52 Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 mam to nowe Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Ostatnio na wykopie bylo ze wiadomosci z 10 na 6 nie przyjda, zas z 6 na 10 tak. WIna lezy w programi/usludze, nowa wersja wprowadzila dluzsze numery,itp sprawdz wykopa Quote Link to comment
Olsen 60 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 wczoraj zrobilem formata. Dzis zainstalowalem te nowe GG i chcac przywrocic swoje stare konto okazalo sie ze nie pamietam hasla. Dobrze ze jest przypomnienie hasla - powiedzialem. Wpisalem swoj nr gg i chcac wpisac adres email nie moge umiescic @'y w tym okienku... WTF ? wie ktos jak sobie z tym poradzic ? Quote Link to comment
Guest Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Tak, nie używaj nowego GG. Quote Link to comment
mlokon 8 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 albo tlena nowego, jednakżę ma sporo błędów... mam to w uju bo sie przyzwyczaiłem Quote Link to comment
Guest Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Mlokon, ogłaszam Cię Profesorem Archeologii! Weź się troszku opanuj z tym odkopywaniem tematów Quote Link to comment
mlokon 8 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 spoko stona, jednak wyje.balem tlena i mam AQQ! Quote Link to comment
molly 311 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) ale aqq też ma reklamy i żre dużo pamięci. miranda (albo bardziej user friendly pidgin) > aqq > gg ta, widzę daty postów. Edited November 13, 2010 by LegionPolski Quote Link to comment
El Loco Chocko 2029 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) Do aqq instaluje sie cukiereczki i nie ma reklam ;> http://legalne.info/...m,download,2431 Choc teraz na WTW sie przesiadlem i raczej na dluzej zostane. Edited November 13, 2010 by El Loco Chocko Quote Link to comment
molly 311 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Do aqq instaluje sie cukiereczki i nie ma reklam ;> http://legalne.info/...m,download,2431 Choc teraz na WTW sie przesiadlem i raczej na dluzej zostane. Nie chcę tutaj nic zaprzeczać na chama (bo większość komunikatorów i tak jest o wiele lepszych niż GG) ale jak dla mnie nie ma sensu, żeby dodawać wtyczkę, która tylko zakrywa reklamy (więc i tak "są"). ;] W sensie każdy robi co mu się podoba, ale sam sens istnienia tej wtyczki jest dla mnie niewyjaśniony. Lepiej przesiąść się, np. na WTW właśnie. Quote Link to comment
El Loco Chocko 2029 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Cytujac Pratcheta: "Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć." Z wtyczka do aqq jest wlasnie na odwrot to tak juz na marginesie.Prawda jest ze zakrywa wlasnie niz je wywala, ale mimo wszystko robi sie bardziej estetycznie, jak by nie patrzec (doslownie). Quote Link to comment
Recommended Posts