December 13, 200916 yr http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=382099 Nawet nie chce sie komentowac, komentarze mowia swoje. EDIT; Uf, niedoczytalem, okazalo sie, ze to bedzie cos w stylu AC/DC, a nie oddzielna gra. Dawac RB3! Edited December 13, 200916 yr by s1ntex
December 13, 200916 yr Fail. To JEST oddzielna gra. Tak jak Guitar Hero: Metallica czy The Beatles: Rock Band. Hamburgery się ucieszą.
December 13, 200916 yr Fail. To JEST oddzielna gra. Tak jak Guitar Hero: Metallica czy The Beatles: Rock Band. Hamburgery się ucieszą. Mimo, że nie gram już w gry muzyczne to się wypowiem co na ten temat myślę... <quadruple facepalm with both feet support> Przecież poza perką to większość utworów będzie na tier 1 i 2 w pozostałych elementach. No ale się sprzeda w USA, a to najważniejsze;p
December 13, 200916 yr Widzę, że tu sami trv i gimber metale. Fajne to będzie, myślę. O ile tylko będę mógł zagrać cały album American Idiot.
December 13, 200916 yr (pipi)jcie nienawidzę szczerze Green Day. Amerykańskie bezpłciowe pseudo-punkowe ścierwo dla trzynastolatek i Fistacha. Nie no ja pier.dole... Od Beatlesów do Green Day... Tę porażkę HMX wybaczam, mając nadzieję, że ogólnointernetowy bojkot tego megacrapu coś zdziała. NO JA>PIER,DOLE GRIN DEJ?!?! Przyznajcie, że Foo już by było lepsze. Te zielone pedały ze swoim jakże wiele mówiącym amerykańskim idiotą jako jedynym hitem- no ja pie.rdole zaraz zrobią Rock Band: Europe z piętnastoma wersjami "Final Countdown". Pomimo jakiejś tam popularności w US ten Grin Dej nie ma żadnej, ŻADNEJ innej zalety, musieli nieźle posmarować żeby im to wyprodukowali. KU.RWA tyle klasyków- mówili o RB: The Who, Rolling Stonesi są, Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Stachursky, Iron Maiden!!!111 NIE- ZAJE.BMY GRIN DEJ!!!11 żal.pl Edited December 13, 200916 yr by qb3k
December 13, 200916 yr A ja w pierwszym momencie jak spojrzałem to samoistnie zobaczyłem Guns n' Roses: Rock Band . Chyba bym sie posrał ze szczęscia, pozostaje marny FoF i hejtowanie ze grin geja. Edited December 13, 200916 yr by maciucha
December 13, 200916 yr A ja w pierwszym momencie jak spojrzałem to samoistnie zobaczyłem Guns n' Roses: Rock Band . Chyba bym sie posrał ze szczęscia, pozostaje marny FoF i hejtowanie ze grin geja. No właśnie kolejny przykład, co mogliby dać zamiast tego Grin deja. SKĄD ONI TO WZIĘLI?
December 13, 200916 yr (pipi)jcie nienawidzę szczerze Green Day. Amerykańskie bezpłciowe pseudo-punkowe ścierwo dla trzynastolatek i Fistacha. Nie no ja pier.dole... Od Beatlesów do Green Day... Tę porażkę HMX wybaczam, mając nadzieję, że ogólnointernetowy bojkot tego megacrapu coś zdziała. NO JA>PIER,DOLE GRIN DEJ?!?! Przyznajcie, że Foo już by było lepsze. Te zielone pedały ze swoim jakże wiele mówiącym amerykańskim idiotą jako jedynym hitem- no ja pie.rdole zaraz zrobią Rock Band: Europe z piętnastoma wersjami "Final Countdown". Pomimo jakiejś tam popularności w US ten Grin Dej nie ma żadnej, ŻADNEJ innej zalety, musieli nieźle posmarować żeby im to wyprodukowali. KU.RWA tyle klasyków- mówili o RB: The Who, Rolling Stonesi są, Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Stachursky, Iron Maiden!!!111 NIE- ZAJE.BMY GRIN DEJ!!!11 żal.pl Nikogo jak widac nie da sie zadowolic. Pisalem wielokrotnie - gra + dlc w postaci albumow po pobrania roznych wykonacow ale wtedy kto bedzie zarabaial kase na kolejnym Blog 27 Rock Bank
December 13, 200916 yr Człowieku jakbym miał nawet jeszcze przerobioną konsolę to bym tego nie ściągnął nawet! Tak mnie ta gra ryra! Ale wiecie co? Wielad pewnie skacze pod sufit, on chciał grę z Grin dej...
December 13, 200916 yr Jeśli będzie możliwy export kawałków, na pewno kupię. Zawsze to więcej DLC na dysku.
December 13, 200916 yr Jeśli będzie możliwy export kawałków, na pewno kupię. Zawsze to więcej DLC na dysku. RB DLC whore.
December 13, 200916 yr http://www.rockband.com/forums/showthread.php?p=3336049#post3336049 Expeort piosenek będzie możliwy dla Xbox'a 360 i PS3. Kupuje na pewno jak wyjdzie. Czyli co Jarken robimy razem calczka?
December 13, 200916 yr No ziomuś a jakże. Od tygodnia jestem 100% L3g1t !!!!!!1111!1111!!!1111!1!!1!1!
December 13, 200916 yr Jak wyjdzie to zrobimy jakąś ustaweczkę żeby wykoksić GS. Ja Wam mówię, to jest Harmonix. Mogliby nawet GH: Aqua Girl zrobić, a i tak byłoby w pytę i sprzedało by się z dwóch powodów: eksport piosenek i sam fakt tego, jak HMX dopracowuje swoje gry i implementuje do nich do nich swój silnik. Śmiem twierdzić, że GH: Metallica było ch.ujowe z racji użytego silnika WT, mechaniki rozgrywki i braku jakiegokolwiek wsparcia (eksport piosenek, DLC). edyta: Artist Likenesses, Defining Albums from the Band?s Career and Exportable Track List to be Featured in Green Day Music Game Experience <fap fap fap fap fap> Edited December 13, 200916 yr by Keymaker
December 14, 200916 yr Śmiem twierdzić, że GH: Metallica było ch.ujowe z racji użytego silnika WT, mechaniki rozgrywki i braku jakiegokolwiek wsparcia (eksport piosenek, DLC). moze nie (pipi)owe (bo dobre kawalki byly), ale srednie a RB: M by roz.je.bal wszystko