Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ja swoje zdanie wyraziłem już na temat zespołu i gry w temaci "Dyskusje o muzyce" więc tu napiszę w skrócie... ŻAL.PL
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ja swoje zdanie wyraziłem już na temat zespołu i gry w temaci "Dyskusje o muzyce" więc tu napiszę w skrócie... ŻAL.PL A co wy gadacie... fajna gra będzie... łejk mi ap łen semptember endz <3
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Oby Fallout Boy'a i Attack Attack nie zabrakło w trackliscie. I Foo.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Wiecie co... jeżeli będzie "Long Road to Ruin" to... to będę musiał to kupić O_o
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Wiecie co... jeżeli będzie "Long Road to Ruin" to... to będę musiał to kupić ukraść O_o Fix'd
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Mam ci zrobić zdjęcie MW2, RB2, PoPa, AC2, GoWa i GoWa2? Człowieku od listopada pełny legal.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Wiecie co... jeżeli będzie "Long Road to Ruin" to... to będę musiał to kupić ukraść O_o Fix'd Fisiu, a kto tu się chwalił "oryginalnym" GH:Metallica w połowie marca ?
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Wiecie co... jeżeli będzie "Long Road to Ruin" to... to będę musiał to kupić ukraść O_o Fix'd Fisiu, a kto tu się chwalił "oryginalnym" GH:Metallica w połowie marca ? Pożyczyłem konsolę kumpla xD Poza tym, potem zamieniłem 2 tytuły na GH:M i byłem w niebie. Edytowane 17 grudnia 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Nie wyobrażam sobie, żeby w tej grze nie było wszystkich możliwych piosenek GD. Lipą roku wtedy ogłoszę tę grę. W zamian zakupię jakieś nowiutki Pokemonki.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Nie wyobrażam sobie, żeby w tej grze nie było wszystkich możliwych piosenek GD. Lipą roku wtedy ogłoszę tę grę. W zamian zakupię jakieś nowiutki Pokemonki. Najpierw wyjdź ze szpitala.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Za 9 dni będę leżał w domu i grał nieskończenie długo na konsoli !111 ololo A "American Idiot" i tak jest dobrym albumem.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Jestem tak zaj.ebisty że nie muszę słuchać całego albumu by ocenić to na (pipi).
Opublikowano 19 grudnia 200915 l jakbym byl pedalem to bym kupil ; / A to nie ty masz żółto zębną dziewczynę i wyginasz się do tyłu, jak Lucek?
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Ja tam nie wiem, czemu tak narzekacie na GD:RB. Mi to się wydaje, że będzie gites gierka, przynajmniej na perce ;p Niech mnie ktoś oświeci ocb.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Autor Jesli chodzi o ta gre, to sama muzyka gra tu mniejsza role, chodzi tu o sam zespol. Po AC/DC, Metallice, The Beatles, juz nawet Van Halenie, dostajemy jakies.. Green Day. Gdzie kazda piosenka przypomina poprzednią.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Chodzi o to, że Amerykanie to lubią, tak interpretuję dywagacje "trv gimber-metali" z forumka :|