Skocz do zawartości

Inception

Featured Replies

Opublikowano

szybko to odkryłeś

• Odpowiedzi 306
  • Wyświetleń 40,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, ale ona ma racje. Film ma ciekawy pomysl, ktory zostal dopasowany do hollywodzkich standardow, a zatem jest efektowny, nudny i przewidywalny. Z ciekawym pomyslem. I ci.pką Leo.

• No wlasnie jak strzelali i biegali bez sensu jak w serialu Druzyna A to bylo najgorzej. Czyli od polowy filmu. Jako rezyser scen akcji Nolan plasuje sie gdzies obok Olafa Lubaszenko i Bergmana. Pamiet

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Widzisz ogqozo, nie dostrzegłeś w moim poście drugiego dna. Otóż gdybym napisał, że Incepcja to jeden z najlepszych filmów tego roku (w ogóle), to musiałbym się o to kłócić z bandą sfrustrowanych życi

Opublikowano

przepraszam :*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja dam Ci już teraz :)

Opublikowano

W sensie, ze Christopher Nolan ukradl pomysly innych ludzi, by zrobic swoj film?

No doprawdy niespodzianka.

Opublikowano

W sumie ja się zdziwiłem,bo przypomniałem sobie,że jak byłem mały czytałem jego komiksy,a oglądając film do głowy mi to nie wpadło.

Ale jest tam duże przekłamanie,bo komiks nie stworzył Barks ,tylko Don Rosa,ale pomijając to, tru stori .