Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KOMIKSY W "PSX EXTREME"

Featured Replies

Opublikowano

Zauważyłem komiks KMC w nowym numerze PE, błąd w druku?

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 27,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, a jak ci sie nie podoba jakis film to nakrec lepszy hehe. Kocham ten "argument" ze strony zranionych tworcow.     KMC mozna podsumowac bardzo krotko - ekipa "tworcow" komiksow, ktorych jedna po

• Strona 35 (Killzone) - komiks nic by nie stracił gdyby zostawić tylko ostatni kadr, strona zmarnowana, ale końcówka coś w sobie ma. Strona 92 (LBP) - pomysł dobry, ale mam wrażenie że można to było l

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Komiksy coraz bardziej prostackie są tak mi się wydaje. Kiedyś też były prostackie ale to bawiło a teraz ? Ja się ani nie śmieję z tego ani nic...

Opublikowano
  • Autor

Sama jestem zdziwiona, bo z tego co wiem, to teraz mamy robić dla Konsolowiska hardkory w starym stylu. :blink:

Nawet w stopce w "PSX Extreme" już Kleja nie ma...

Opublikowano

Pierwszy raz widzę,żeby PE drukowało komiks gorszy niż KMC (da się? da!). Czy jest ktoś w redakcji komu się podoba komiks o Mortal Kombat? Tak szczerze. Fajne to? Ciekawe? Zabawne? Dla mnie to żenujące. Komiks o księciu to samo (2 strony, które mogły iść spokojnie na reklamę podpasek). Komiksy Wolnego ciut lepsze, chociaż też forma spadkowa w tym miesiącu.

Opublikowano

Pierwszy raz widzę,żeby PE drukowało komiks gorszy niż KMC (da się? da!). Czy jest ktoś w redakcji komu się podoba komiks o Mortal Kombat? Tak szczerze. Fajne to? Ciekawe? Zabawne? Dla mnie to żenujące. Komiks o księciu to samo (2 strony, które mogły iść spokojnie na reklamę podpasek). Komiksy Wolnego ciut lepsze, chociaż też forma spadkowa w tym miesiącu.

I to zajmuje cala strone zeby bylo gorzej, zamiast poszerzyc np. region filmowy czy inny dzial. POMYLKA I WSTYD DLA SCIERY! Dostajecie za to dofinansowanie z Unii za komiks na cala strone czy jak? ;[

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Te 2 komiksy (Duke i Mortal)- fajnie zrobione(troche dziwnie rozciągniete na boki) - ale nie kosztem dwóch stron magazynu.

Edytowane przez Wolny

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak chłopakom potrzebny ktoś do rysowania komiksów - chętnie się zaoferuję. Czy to do magazynu czy dla portalu. Kilka moich prac znajdziecie pod adresem http://panrysownik.tumblr.com

Sami oceńcie czy lepiej czy gorzej, mejla czy tam GG podane macie, a gorzej na tym interesie wyjść nie możecie. Pozdrawiam.

Edytowane przez Walker

Opublikowano
<br />Jak chłopakom potrzebny ktoś do rysowania komiksów - chętnie się zaoferuję. Czy to do magazynu czy dla portalu. Kilka moich prac znajdziecie pod adresem <a href='http://panrysownik.tumblr.com' class='bbc_url' title='Zewnętrzny odnośnik' rel='nofollow external'>http://panrysownik.tumblr.com</a><br />Sami oceńcie czy lepiej czy gorzej, mejla czy tam GG podane macie, a gorzej na tym interesie wyjść nie możecie. Pozdrawiam.<br />
<br /><br /><br />

Wez sie za bloga chyba, ze nie mamy hamowac ci palcow.